Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
Nie mówie o Tobie konkretnie :P Generalizuje. Tak samo jak Ty generalizujesz że warsztaty wszelkiej maści są niepotrzebne (takie wrazenie mam, może sie myle). Skoro jednak ludzie na nie chodzą i wychodzą zadowoleni to znaczy że się nie zawiedli i że na coś się im je przydały. Czy dowiedzieliby się tego z forum CB? Z książek (są takie?)?
Musisz cofnac sie do pierwszego postu w tym watku, tam masz moje zdanie na temat 2-dniowych kursow. Nawet podzielilem potencjalnych kursowiczow na 3 grupy zaawansowania.

Mimo wszystko, czego by te wszystkie kursy nie dotyczyly, to zasady funkcjonowania kursow sa mniej wiecej takie same, a ludzie w nich uczestniczacy nie roznia sie zbytnio od siebie i ich umysly funkcjonuja na statystycznie usrednionym poziomie - dlatego wlasnie pozwolilem sobie pogeneralizowac. A tu nagle pank wyskoczyl, ze skoro nie bylem na kursie fotografii slubnej, to tak naprawde nic nie wiem na temat 2-dniowych kursow.. bo najwidoczniej te od fotek slubnych sa wyjatkowe i przekazuja taka dawke wiadomosci, jaka na innych kursach mniej lub bardziej pokrewnych z fotografia trzeba by przyswajac latami

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
Wszelakie kursy to tylko część edukacji. Jeśli ktoś nie ćwiczy oka i nie praktykuje fotografii na codzień to chociażby poszedł na warsztaty nasze, Kaliny i Adama, Błyskotliwych, Grega Płaczka i innych to nie osiągnie sukcesu...
Nie sposob sie z tym nie zgodzic.