Każdy indywidualnie może ustalić z modelką jak z publikacją zdjęć. Problemu nie będzie myślę i nie będzie miała nic przeciwko. W końcu po to też się spotykamy ;]
Mapka i miejsce aktualne , sam lokal wygląda nieco inaczej.
Każdy indywidualnie może ustalić z modelką jak z publikacją zdjęć. Problemu nie będzie myślę i nie będzie miała nic przeciwko. W końcu po to też się spotykamy ;]
Mapka i miejsce aktualne , sam lokal wygląda nieco inaczej.
no comment...
Ja bym to ustalił z góry odrębną umową.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
W zasadzie masz racje. Natomiast do tej pory wystarczało umówienie się co i na jakich zasadach .Modelka też wie jak to będzie wyglądać , kilku fotografujących itd. No chyba że sama będzie chciała umowę to się spisze.
no comment...
Teraz tak ale jak za dwadzieścia lat z okładem okaże się, że została np.: prezydentową Łodzi albo osobą publiczną to lepiej jak zdjęcie będzie zabezpieczone odpowiednim papierem.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Bo fajnie by było abyśmy sobie np. tutaj mogli pokazać nasze dokonania i podyskutować, a w końcu forum to miejsce publiczne, więc zgodę powinniśmy mieć. Nie mówiąc już o tym, że jakby mi jakieś zdjęcie przypadkiem nawet wyszło to pewnie w galerii też bym chciał je sobie walnąć :-)
Zapomniał bym. Proszę o dopisanie mnie do listy uczestników :-)
To ustalimy z modelką kwestie publikacji zdjęć podczas spotkania.
no comment...
Eee jedna modelka :-D Wpadajcie chłopaki do Szczecina - u nas w sobotę mieliśmy 7 modelek, 1 modela, 2 wizażystki i 15 fotografów.
Żarty, żartami ale naprawdę zapraszamy.
PS Zaraz Vitez wpadnie i skomentuje i nasze wizażystki :-D
Paweł przywieź 4 modelki, a wizażystkę weźmiemy tą co poleca Vitez
![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Autentycznie ,szkoda że tylko jedna modelka przewidziana na spotkanie ,tym bardziej że na np maxmodels jest chyba wiele dziewczyn które chciało by skorzystać z okazji aby mieć zrobione profesjonlane zdjęcia :-D
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki