Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Zdjęcia samochodów

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar fotom
    Miasto
    prawie kraków

Domyślnie

No ja jako potencjalny kupiec to nie wiem, czczy bym docenił fotkę ala http://yfrog.com/5malfarozmytaj . To nie ma być reklama jakiejś marki, bo kupujący z grubsza wie, jak dany model wygląda. Kupującego interesują szczegółowe fotki egzemplarza, który chce kupić. I to takie, które pokazują również wszystkie mankamenty auta. Tak, że na działania typu "zakryć pasem przetarty boczek" szlag mnie trafia, bo człowiek czasem odwala ...set kilometrów, bo mu się auto na zdjęciach spodoba a na miejscu się okazuje, że połowa to szpachla z fotoszopa.
    Aparat jak kobieta - zanim go poznasz zmieniasz na nowszy model. fotograf ślubny Kraków

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dziękuje za uwagę
    Ostatnio edytowane przez Misek ; 14-02-2010 o 15:46

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Misek
    W pierwszym wypadku musisz po prostu pokazać auto na tyle kożystnie aby ktoś się nim zainteresował. W drugim robisz to samo tylko jeszcze musisz ukryć ewentualne mankamenty auta.
    Cytat Zamieszczone przez Misek Zobacz posta
    Klient nasz Pan jak handlarz chce ładne fotki i za to płaci to takie dostaje, a to w jakim stanie w rzeczywistości jest auto to nie mój problem. Zresztą dopuki ludzie nie nauczą się że helmut za pół darmo dobrego auta nie odda to będzie tak jak jest, ale to dyskusja na osobny wątek.
    i tyle w temacie cwaniactwa i buractwa.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dziękuje za uwagę
    Ostatnio edytowane przez Misek ; 14-02-2010 o 16:02

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Misek Zobacz posta
    Czerpiesz jakiąś przyjemność z obrażania ludzi??
    Oszukiwanie ludzi to większa obraza. Nic na to nie poradzisz że właśnie z tej strony jak powyżej zacytowane dałeś się poznać na forum. Proponuję skończyć temat bo tylko się pogrążasz...
    Jeśli uważasz że nie oszukujesz/nie namawiasz do oszustwa to OK - Twoja sprawa bo nie tu na forum a ewentualnie przed sądem kiedyś się będziesz tłumaczyć.
    A że tylko winny się tłumaczy, dlatego proponuję Ci skończyć temat Twojej własnej osoby, poprzez zakończenie żałosnych prób obrony przez kontratak.

Aha - polecam Punkt 5. z mojego podpisu 'Moderator...'

Uprawnienia umieszczania postów