Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Canon S1 i filmiki w nocy...

Lucid
    Guest

Domyślnie Canon S1 i filmiki w nocy...

Witam.Czytałem wczesniej to forum ale to mój pierwszy post. Planuje zakup Canon'a S1 ale zanim to zrobie chciałem sie dowiedziec jak nagrywa on filmiki w nocy. Chodzi o to ze bawie sie ogniem tzn. zapalone łancuchy i kij i chciałem nakrecic pare filmików ale nie wiem jak sie sprawdzi ten aparat w nocy. Szukałem tu i na innych forach ale nic na ten temat nie znalazłem. Prosze o pomoc uzytkowników tego aparatu. Dzieki. Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lucid
    Planuje zakup Canon'a S1 ale zanim to zrobie chciałem sie dowiedziec jak nagrywa on filmiki w nocy.
    Hmm, jeśli tylko do celu nagrywania filmików chcesz go kupić, to chyba warto zastanowić sie nad kamerą...

Co do filmików, owszem, jak na aparat jakość jest naprawdę dobra (w dzień). Ale najlepiej w nocy radzi sobie kamera termowizyjna Niestety, w wypadku tego aparatu, jak i wielu innych, potrzebne jest światło, żeby było cokolwiek widać. Efekty będą mierne, jeśli nie mizerne. A mocna "pikseloza" będzie atutem nocnych filmików, kręconych S1.

Coś już napisał Awatar Wisozup
    Miasto
    Dolny Śląsk

Domyślnie

bedzie pewnie kolorowo od pikseli na nocnym filmie ale tak jak juz powiedzial moj poprzednik wartoby bylo zainwestowac w kamere do tego typu zabawy.

Uprawnienia umieszczania postów