Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: [Dolek] 9.10.2005 plener Starówka

Bywalec Awatar dzi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

a ja tam na zwykłym 350D i kitowcem jechałem Sprzętu nie ma to i nie ma co wybrzydzać - jak koledzy pożyczają to sie bierze co dają

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arkan
    Dolek - to przez tą godzine co mnie zostawiliście po drugiej stronie wisłostrady, to jedno zdjęcie zrobiłeś? To coście tam przez tą godzine w pięciu robili ;-) ?
    ja usiłowałem utopić Mamiyę... prawie się udało. po prostu trzeba kopnąć statyw...
    gra i buczy bebop

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

pierwsze - ciekawe z tym lusterkiem (?), drugie - szkoda, że bruk nieostry, trzecie - to chyba robiłeś już po wschodzie. jesień Panie jesień.
    gra i buczy bebop

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie zakulisowe

wygrzebałem kilka zakulisowych:

mydło poranka, ale tak to jest bez kawy... Arkan zdecydowanie woli, żebyśmy mu w wizjer nie zaglądali... jak robi Barbakan z góry

wyprawa nad Wisłę nieco się opóźnia...

wszyscy myślą, że robienie cookinem wymaga przynajmniej oprawki do filtru. Kavoo pokazał nam alternatywny sposób. trzeba niestety to tego angażować kilka osób: Arkan mierzy spotem światło na dachówkach, Dzi synchronizuje dane z Dolkiem, który przelicza wszystko na kod zrozumiały dla 20D. Kavoo cierpliwie czeka na dane... wszystko to odeszło by w zapomnienie, gdyby nie ja...

jak już są właściwe dane, można działać...

Jac nie może się oderwać od 200tki.

i na zakończenie urocze miejsce na topienie Mamiyii...

gra i buczy bebop

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arkan
    Pogadam z chłopakami i następne plenery będziemy ogłaszać publicznie, tylko że nam pomysły wpadają do głowy zupełnie niezaplanowanie - wieczorem GG, a rano plenerek :-)
    Nawet takie szybkie uzgodnienei - wrzucic na forum do Wydarzen krotki watek z info co, gdzie, o ktorej to parenascie sekund roboty a wieczorem/przez noc zawsze moze pare osob przeczyta .

A w niedziele o 6 to ja akurat kladlem sie wlasnie spac

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Nawet takie szybkie uzgodnienei - wrzucic na forum do Wydarzen krotki watek z info co, gdzie, o ktorej to parenascie sekund roboty a wieczorem/przez noc zawsze moze pare osob przeczyta
    nie rozumiem problemu. spontan to spontan a nie planowanie z anonsem. jak będzie mega planowanie to... pewnie nie będzie pleneru. ??: z dwojga złego lepiej pójść na spontaniczny plener niż gadać o fotografowaniu
    gra i buczy bebop

Bywalec Awatar GoTo
    Miasto
    Ząbki, mazowieckie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebop
    nie rozumiem problemu. spontan to spontan a nie planowanie z anonsem. jak będzie mega planowanie to... pewnie nie będzie pleneru. ??: z dwojga złego lepiej pójść na spontaniczny plener niż gadać o fotografowaniu
    Spontan jak najbardziej, bez planowania i uzgodnień, ale może chociaz małe info w stylu: kiedy, gdzie i kto, a chętni niech się ew. przyłączą. No chyba że zależy Wam na towarzystwie :-?
    EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
    Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
    Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro

Bywalec Awatar dzi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

a tu autor wątku

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzi
    a tu autor wątku

Inteligentna mina

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

nie no chlopaki nie badzcie zazdrosni.. czasami tak jest ze sie wychodzi i nawet 'zonie' sie nie powie gdzie sie idzie :-)... a co dopiero wrucac na forum... :-)...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów