mhm... no to powodzenia w poszukiwaniach!:rolleyes:Zamieszczone przez tomurbanowicz
A poważnie to raczej nie znajdziesz nic takiego...
mhm... no to powodzenia w poszukiwaniach!:rolleyes:Zamieszczone przez tomurbanowicz
A poważnie to raczej nie znajdziesz nic takiego...
POZOSTAJE ONLY HAMAZamieszczone przez tomurbanowicz
wjedź na hama.pl
artykuły nr 55103 55101 55102 jeden z nich 101 jest out of stock....
846+vat jest to rozsądna cena wyświetlacz i dysk 1.8"
jak byś nie mógł znależć bo tesz maiałem ten problem zadzwon do nich i podaj te nr. artykułów
a poniżej email do profukt managera hamy od tych spraw
no i są w Poznaniu !
KK> Podaje Panu ceny i dostępność wszystkich trzech produktów:
KK>
KK> 55101
KK>
KK> Niedostępny
KK>
KK> 55102
KK>
KK> 1299 PLN ( z VATem)
KK>
KK> 55103
KK>
KK> 1032 pln ( z VATem )
Krzysztof Kunicki <krzysztof.kunicki@hama.pl>
Vitez bardzo chwalił Epsona P-2000, / podobno nie ma się do czego doczepić / ale on niestety jest droższy.
Dokladnie. Mam go od maja tego roku. Zadnych powaznych wad nie zauwazylem. Czyta wszelkie RAWy (z 350D tez, z 5D nie sprawdzalem), wiekszosc mp3 , filmy mpg, quicktime mov czy avi (Divxow niestety nie).Zamieszczone przez Nemeo
Minimalne niedogodnosci wypisywalem juz kilka razy.
Np ogolne:
- za ciezki i za duzy na przenosny odtwarzacz mp3 chyba ze ktos zawsze plecak przy sobie nosi (choc pokrowiec ma szlufki do zamocowania do paska ale wg mnie za ciezki jest ogolnie)
- baterie... w bardzo goracy dzien padaly mi po 3 kartach. W normalnych warunkach wystarczaja na ok 10 kart 1GB lub ok 3 godziny ciaglej pracy (mp3, filmy). Dlatego dokupilem zapasowe baterie ale te sa bardzo trudno dostepne.
Szczegolowe:
- brak mozliwosci zoomowania RAW czy odpalenia z nich slideshow (przy JPG mozna)
- pliki z polskimi literami w nazwie uwaza za uszkodzone, pliki z nazwami dlugimi konwertuje do formatu nazwy 8.3, na szczescie czyta i wyswietla tagi z mp3 wiec mozna bez problemu w ten sposob odczytywac tytuly
- cena...
Mozesz mi wyjasnic, co to znaczy? Zawsze myslalem, ze avi to tylko kontener, w ktorym moze siedziec divx,xvid,intel-indeo czy inny kodek.Zamieszczone przez Vitez
Czyta avi pod warunkiem ze w srodku kontenerka avi siedzi obslugiwany przez niego kodek (mpeg, quicktime, jakies microsoftowe, nie mam instrukcji pod reka). DivX nie obsluguje wiec avikow zawierajacych film skonwertowany DivXem, Xvidem itp - nie lyka.
http://www.compactdrive.com./Zamieszczone przez tomurbanowicz
the silence is deafening
Gdzie to można kupić i jaka jest cena ?
http://www.jaldigital.com.au/catalog...roducts_id=343Zamieszczone przez Nemeo
Osobiście mam model PD7X tak samo Muflon. Dysk kupiłem oddzielnie w Polsce. Sklep bankowo pewny!
Jedyny minus to to, że musisz przerobić wtyczkę do kontaktu. Przewierciłem oryginalne bolce co wchodzą do kontaktu, wziąłem kabelek od ładowarki Duracell (bo długi jest), zakręciłem go na tych przewierconych bolcach, całość b. dokładnie owinąłem taśmą izolacyjną i gotowe.
Jak kupisz w Europie to nie powinno być problemu.
the silence is deafening