Na jakiś zagranicznych forach foto przeczytałem że SDHC nowszy firmware obsługuje, na stronach canona oczywiście takiej informacji nie ma.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
No i super, dzięki. Wygodniej do backupu będzie mieć jedną kartę 32 GB.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
To najpierw kupiłeś, a teraz zadajesz tyle pytań?
32GB chodzi napewno, zresztą sebcio pokazał odpowiedniego linka już..
No, okazję trafiłem, a do tego body przymierzałem się już od jakiegoś czasu.
I jak subiektywne odczucia w porownaniu z 5'tka?
Gabarytowo i wagowo taki jak 5 z gripem, równie wygodnie się trzyma, klawiszologia z kosmosu ale idzie się przyzwyczaić, wyraźnie lepszy AF na bocznych nawet nie krzyżowych. Ale dopiero dzisiaj go dostałem więc jeszcze zbyt dużo się nie bawiłem. Jutro chrzest bojowy będzie.
Napisz coś o obrazowaniu, bo w sumie w Twoich zdjęciach to chyba dość ważne i ciekaw jestem porównania. Jak rozumiem Ty masz pierwszą piątke? Miłego focenia zatem![]()
Z tego co zdążyłem się zorientować obrazek bardzo podobny do tego ze starej piątki, raczej bym nie odróżnił, tylko matryca większa.