Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: HELP Canon A 60 nieudany upgrade firmware :(...

karrde
    Guest

Domyślnie HELP Canon A 60 nieudany upgrade firmware :(...

Moj pierwszy post wiec witam wszystkich i od razu przechodze do sedna sprawy:

... nie wiem co mnie podkusilo ale upgradowalem dzis firmware w moim A60 - wszystko robilem wg instrukcji, diody w aparacie migaly tak jak powinny nagle wszystko zgaslo to jak bylo napisane w instrukcji i **** sprzet sie juz nie wlacza. Nie wiem moze baterie zdechly podczas upgradu ale razcej nie powinny wsadzilem inne i to samo Nie zna ktos jakiejs sztuczki jak go odpalic z powrotem? Aparat jest jeszcze na gwarancji. Moze oddac go do jakiegos serwisu zeby jeszcze raz firmware wgrali ?, najlepiej gdzies w Krakowie albo okolicach. Help me bo mi żonka głowe urwie jak sprawa wyjdzie na jaw .
    Pozdr

Gree
    Guest

Domyślnie Hmm

To się delikatnie wystraszyłem... Miałem w planach robienie upgrade'u do tego właśnie aparaciku... Jednak się wstrzymam.

Pozdrawiam.

Początki nałogu Awatar santiblue
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Serwis foto Canona masz tylko w Warszawie o ile sie nie myle. Wyslij go z opisem - brak dzialania - i zobaczymy co zrobia. Powinni go wskrzesic w ramach gwarancji.
    A baterie przed kazdym upgrade MUSZA byc naladowane do pelna zeby potem nie bylo przykrych niespodzianek. Moze miales walnietego CF i zle Ci odczytal firmware?
    dSLR + coś tam...

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

albo firmware zle sciagniete i posiadajace niepelny kod...
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Uzależniony Awatar Aszu
    Miasto
    Bemowo

Domyślnie

Poczytaj tutaj.
    Są tacy co uważają, że zmiana firmware to bułka z masłem, a jednak coś się stało.

http://canon.hazan.ys.pl/viewtopic.p...73&start=0

Powiedz o wszystkim rodzinie. Lepiej niech sie od Ciebie dowie, poza tym musisz byc uczciwy w stosunku do nich!
    //mj

Początki nałogu Awatar satriani

Domyślnie

Od czasu jak fleshowałem biosa w swoim PC, i padł mi komputer wolę sobie darować samodzielne poprawianie sprzętu i zlecam to fachowcom albo doświadczonym kolegom.

Tak to w życiu bywa jednym wychodzi bez problemu a u innych klapa.

Coś już napisał Awatar Kostek
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

Dokładnie. Do takich robótek potrzeba trochę wiedzy i... szczęścia. Nawet mając duże doświadczenie coś może pójść nie po twojej myśli.
    Pozdrawiam
    Kostek

Uprawnienia umieszczania postów