No fajny. Filmy konfigurowalne, kompensacja ekspozycji +- 5EV - świat się wali, auto iso też coś się daje ustawić, da się podłączyć mikrofon. Wyglądałoby na to, że u Canona coś drgnęło, że dają takie ficzery w entry level
.
No fajny. Filmy konfigurowalne, kompensacja ekspozycji +- 5EV - świat się wali, auto iso też coś się daje ustawić, da się podłączyć mikrofon. Wyglądałoby na to, że u Canona coś drgnęło, że dają takie ficzery w entry level
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Dokładnie! Sam jestem trochę zaskoczony, sporo zmian! Najważniejsze teraz pytanie to jak wypadną testy matrycy. Bardzo możliwe, że będzie miała ograniczoną dynamikę tonalną w porównaniu do tej z 7D (tak samo jak było w 500D w stosunku do 50D).
PS: Chyba czas otworzyć wątek z cyklu co będzie w 60DJa stawiam na to, że to samo co w 50D + nowości z 500D... A może szybszy procesor i filmy 1080p60?
PS2: Jeszcze jeden ciekawy feature - możliwość sterowania z pilota bezprzewodowego RC-6. Mam nadzieję, że nie trzeba dokupić do tego gripa.
C7D | S30 1,4 | C17-55 2,8 | S50-150 2,8