Cytat Zamieszczone przez daromo Zobacz posta
OK możesz mieć swoje zdanie jednak jak dla mnie jak ktoś chce kupić aparat do kręcenia filmów to porostu uległ Canonowskiemu marketingowi i nie tylko. Ludzie jak chcecie robić filmy to sobie kupcie kamerę, a nie piszcie ze "W 7D to w większości skusiło mnie kręceniem filmów HD". Upychają do tych kamer co się da i wypuszczają co 6-10 miesięcy nowy model, a ludzie lecą i wydaja ciężko zarobione pieniądze. Z drugiej strony jak ktoś chce aparatem fotograficznym kręcić filmy to niech kreci Canon na pewno będzie wniebowzięty.
No mam wrażenie jak kilku kolegów wyżej, że masz chyba niezbyt duże doświadczenie/wiedzę w temacie filmu skoro wyciągasz takie wnioski. A co dopiero doradzanie ludziom tego co mają kupować .

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
Też jestem zaskoczony, że Canon nie obciął nigdzie filmików w stosunku do 7d. Może właśnie Canon sobie pluje w brodę...
No właśnie to mnie najbardziej dziwi w tej premierze. Ciekawa sprawa. Może jednak coś wycięli .

Jedna rzecz nasuwa się niezbicie: dla osób, które były zmuszone kupić 7D ze względu na filmy sytuacja po tej premierze zmieniła się radykalnie.