Canon EOS 550D Jackie Chan Edition
Uploaded with ImageShack.us
Fajny futerał, więcej fotek w linku.
Canon EOS 550D Jackie Chan Edition
Uploaded with ImageShack.us
Fajny futerał, więcej fotek w linku.
pozdrawiam, vidocq
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jak ktoś się szykuje do zakupu to przestrzegam...
http://canon-board.info/showthread.php?t=62510
Ponoć pierwszy wypust cierpli na choroby wieku dziecięcego :-)
czytam i czytam i zaczynam sie martiwc.wzialem aparacik jako moj poczatek przygody z fotografią a tu takie straszne rzeczy piszecie. Wzialem do niego Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 XR Di LD Asp. Ciekawe jak sie bedzie sprawdzal. Wiem, ze wiekszość canonowcow jestescie zwolenikami wspolpracy z oryginalnymi obiektywami ale po wielu czytaniach pomyslalem ze ten bedzie dobry na poczatek.
Bede mial tez mozliwosc przetestowania 550d z canonem 50. 1.4 i 70-200 2.8 bo takie ma kolega.
W czwartek zacznie sie moja przygoda w fotografia.
Witam,
Czciałbym zapytać czy dołączone oprogramowanie do EOS'a 550D będzie działać po Windows'em XP czy też tak jak wyczytałem w instrukcji działa pod Winows'em 7 lub Vista.
Pozdrawiam,
Hladon
..Aby mój talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty.
Made in Japan za parę papierów, kilka bajerów by zginać frajerów...
Canon EOS 60D + EF-S 18-135 IS
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
kac_rokko, czy możesz już coś napisać o współpracy 550D z Twoim Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 XR Di LD Asp. Czy występuje problem z ostrzeniem?
Zamierzam zmienić swoja 350D właśnie na ten model i zastanawiam się jak będzie u mnie z Sigma 17-70 mm f/2.8-4.0 DC Macro OS HSM