55d![]()
Tyle co wszyscy. Ploty.
Moja odpowiedź jednak wcale nie była żartem, to tylko bardzo zwięzły wyraz pewnego rodzaju żalu, że nie ma w tej chwili możliwości nabycia czegoś tańszego od 7d, takiego 550d z kilkoma rzeczami z 50d.
Szkoda mi by było wydania pieniędzy na 50d, przy możliwościach matrycy 550d i bez cholernie rajcującego filmowania. Z drugiej strony, nie będę się przecież upierał że lepszy AF i mikroregulacja jest niepotrzebna.
Istnieje co prawda możliwość którą ktoś tu już sugerował - 60d będzie czymś zupełnie nowym i nie będzie mixu 55d:=(550d/7d)/2![]()
Entuzjastyczny Neofita
z kamerką mi nie po drodze,kupiłem jakiś czas temu kamerkę ( no bo dzieci)i leży w plecaku ;/
chcę zamienić mojego 400D i od kilku dobrych dni słabo sypiam
ciągłe dylematy![]()
EOS 7D - C50M-1.4 ,C28-135, C17-40L, Sigma 10-20
szkło też wchodzi w grę,i tu też się waham...
EOS 7D - C50M-1.4 ,C28-135, C17-40L, Sigma 10-20
Co tak jasno? Są TV co świecą i po 160W
Tragedia. Po co? Ten sensor ma 18 MPx i najlepsze oprogramowanie na rynku. Nie potrzeba nic zabieraćChyba, że robisz odbity zamiast odbitek
Na poważnie: mimo, że to 6400 to i tak wynikowy obrazek jest bombowy i w zasadzie nawet szkłem f/5.6 można walić low light na całego! Z zumami f/2.8 IS to prawdziwy noktowizor (bez bandingu). Mieć ten sensor w EVIL'u - bezcenne
Dałem konkurencji 3 lata (liczone od 7D), ciekawe o ile miesięcy się pomylę![]()
Pulp Fiction leciało, to dość mroczny film :P
Naści G3 i inni rawa: http://www.przeklej.pl/download/0011...u/iso12800-cr2
To było ISO 12800.
Entuzjastyczny Neofita