Wrr... nie róbcie mi już krzywdy tymi sampelkami
Już włączyłem wyszukiwanie egzemplarza w dobrej cenie![]()
Wrr... nie róbcie mi już krzywdy tymi sampelkami
Już włączyłem wyszukiwanie egzemplarza w dobrej cenie![]()
no nie ma duzo sampli ale te co sa wystarcza... http://www.pbase.com/cameras/canon/ef_85_12u... nasczescie jet poz moim zakresem zainteresowan ;-).... finansowych :-)
Ostatnio edytowane przez Jac ; 05-12-2005 o 21:36
Ta butelczyna warta jest naprawdę zainteresowania. Ale ja narazie potrzebuję jakiegoś ekstra tele.
Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D
A 70-200 2.8 IS L juz trzymales czy chcesz sie spotkac niedlugo w ZOO?Zamieszczone przez oskarkowy
![]()
Już trzymałem. Twoje zresztą. W ZOO zresztąZamieszczone przez Vitez
![]()
Ale nie można mieć wszystkiego, żona nie chce oddać nerki :grin:
Jarek
Ale nie robiles nim zdjecZamieszczone przez oskarkowy
![]()
Kusiciel, siła nieczysta...Zamieszczone przez Vitez
![]()
Poczekaj, jak się kiedyś spotkam z Twoją narzeczoną, to jej powiem ile wydajesz na te swoje zabawki :-P
Jarek
Smialo... ona doskonale zna ceny kazdego mojego szkla jak i poziom mojego zadluzenia. I nie zaglada mi do portfela bo to moje pieniadze nie jejZamieszczone przez oskarkowy
.
Dlatego kupuję co sie da dopoki to sa tylko moje a nie rodzinne pieniadze 8)
EOOT ?
Chyba epidemia zatacza coraz większe kręgi -/ nie róbcie więcej krzywdy mojemu portfelowi/ - szukam dobrej ceny. Może ktoś wie gdzie najtaniej?
Pamiętam, że w fotoit była przyzwoita cena. Tylko jak już będziesz kupował, to nie wychodź bez faktury, i podbitej gwarancji. Panowie proponują przyjście po fakturkę za tydzień a w międzyczasie potrafią szybko "zapomnieć" kupującego.Zamieszczone przez ChrisB
Jarek