... a tak na poważnie, 73 i 77 wyszły nie za ładnie. 76 jakoś kolory skopane u mnie na laptopie i młody wygląda niekorzystnie. pozostałe fajne.
... a tak na poważnie, 73 i 77 wyszły nie za ładnie. 76 jakoś kolory skopane u mnie na laptopie i młody wygląda niekorzystnie. pozostałe fajne.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
76 jest trochę niebiesko zielonkawe.
A ja mam pytanie odnoście obróbki. Spodobała mi się fotka 64 i winietka do niej. To PS czy LR? Ręczne suwakowanie czy gotowy presecik?
"C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”
78 to nie wiem czy mi się podoba czy nie ale 79 podoba mi się bardzo![]()
73-77 : 4 zdjęcia na 5 usta blisko siebie. Też się łapię na tym, że jak nie wiadomo co zrobić, to "pocałujcie się", lecz należy wtedy się opamiętać i zacząć myśleć trzeźwo i kreatywnie
Kadry, pozy, obróbka - takie zwyczajne. Nie zapiera tchu w piersiach, ale najważniejsze, że poprawne.
pary maja takie zdjecia, jakich sobie zazycza - mialem powiedziec nie calujcie sie?
bardzo ladne te slubne plenerowe - lekkie, naturalne - bez przedobrzania w stylu panna mloda pozujaca z rekwizytami typu maska gazowa i karabinek Colt M16 A4 z tlumikiem (patrz sesja gary)
obrobka idzie w parze z kadrowaniem - ladnie i przyjemnie i z wyczuciem.
jedyne czego nie rozumiem to komentarza sergiusza.
zdjecia takie jakie zaprezentowal czacha sa poprawne, owszem - ale na pewno nie wybitne czy oryginalne ;] tego typu ujec z pleneru jest masa.
na jakie bym nie trafil wszystkie krytykowales sergiusz.
powiedz, co kryje sie za tajemnica ze nie skrytykowales zdjec plenerowych czachy?
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
Dlaczego?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.