Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Wątek: pierscien ostrosci manualnej 50/1.4

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roshuu Zobacz posta
    moze zwyczajnie chcial sprzedac naprawiony, a wycofujac aukcje licznik zatrzymal sie na 500zl, nie wiadomo ile dni do konca aukcji wtedy zostalo.
    dokładnie.
    nic nie wiadomo, jedynie to że sprzedający doszedł do wniosku, że nie opłaca się sprzedawać lekko popiskującego obiektywu i lepiej go naprawić, a potem wystawić jako 'stan idealny'. tylko co zrobić, jeżeli serwis nie zechce naprawić?

dlatego pytanie pozostaje pytaniem - czy ktoś dałby np. 1000 zł za takie popiskujące szkło, czy lepiej dać te 1400-1500 za nowe?

(choć ja właśnie z tego powodu kupiłem nowe i ... dostałem piszczące )

swoją drogą na tym allegro - jak tak teraz przeglądałem aukcje - to z używanych 50/1.4 są same idealne, trafiające w punkt, żadnych FF/BF, cichutkie, szybciutkie, igiełki nieśmigane, nieużywane, leżące w szafie, od urodzenia z filtrem i osłoną itp. itd. jedyne 'ale' to co najwyżej nieistotny pyłek albo rysa na obudowie albo gwincie.

a jak się czyta to forum.....
    oj, już lepiej nie czytać.
    pozdro.,
    m.

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
    swoją drogą na tym allegro - jak tak teraz przeglądałem aukcje - to z używanych 50/1.4 są same idealne, trafiające w punkt, żadnych FF/BF, cichutkie, szybciutkie, igiełki nieśmigane, nieużywane, leżące w szafie, od urodzenia z filtrem i osłoną itp. itd. jedyne 'ale' to co najwyżej nieistotny pyłek albo rysa na obudowie albo gwincie.

a jak się czyta to forum.....
    oj, już lepiej nie czytać.
    no wiesz.. ja widzialem sie z 3ma sprzedajacymi i faktycznie szkla byly w stanie idealnym. Wybralem oczywisce jednego
    Swoja droga to za 1000zl piskliwy hmm.. widzialem idealy tez po 950zl
    No nie wiem.. Wydaje mi sie ze ma 50/50% szansy na sprzedanie w tej cenie "skrzypka". Ciekawe czy kupujacy wiedza o pospolitym juz problemie psujacego sie AF? Ja osobiscie dowiedzialem sie po zakupie ale mam nadzieje, ze nie bede mial tego porblemu
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów