czemu mam się zdziwić ? mnie w ogóle bardzo ciężko zdziwić, tak już mamZaloze sie ze nie czyta *.CRW a z dzwiekow np .ogg :>
Mam tez z wyswietlaczem... z filmow czyta tylko .mpg , muzyke tylko .mp3 a obrazki tylko .jpg , tak wiec radze zajrzec do instrukcji na liste obslugiwanych formatow plikow, bys sie kiedys nie zdziwil![]()
a zdziwisz się pewnie Ty, bo czyta z obrazków np. tiff-y i jeszcze 15 innych formatów, których w większości w ogóle nie znam (nawet jakiś fqqd czy coś)
z obrazków latających czyta avi, mpg i znowu coś z 10 formatów, których w większości nie znam
z muzyczki nie czyta dla odmiany mp3, ale na cholerę mi to. od tego jest iriver (żony) i ipod mój. Kto by tam cegłę pod pachą nosił![]()
ponieważ to najprawdziwsze chińskie jest, żona mnie straszy ze teraz ten chińczyk nas podsłuchuje a potem na podstawie rozmów naszych (wieczorne polaków rozmowy) sporządzi raport dla pekinu o nastrojach w polskich społeczeństwie. A ostatnio jak widzę ten okrąglak w centrum warszawy wraz z jego zawartością, to mnie diabli biorą i coś tam z pewnością ostatnio chlapnąłem niepatriotycznie. a jak już pekin oceni że nastroje są bardzo podłe, to wtedy te nieznane mi formaty zmaterializują sie w piątą chińską kolumnę i będziemy mieli rewolucję kulturalną
a zdjęcia są super, extra i w ogóle
i nie dam ich do ogląnia - przynajmniej na razie - bo głównie potretuję rodzinę. Żona się nie zgadza na publikację wizerunku, a jeśli chodzi o córkę, to pewnie domyślacie się dlaczego zdjęć jej buźki nie zamieszczę w necietakie czasy psiakrew, że nie wiadomo czym się jeden profesor psychologii z drugim dyregentem chłopięcego chóru będę podniecać