Pokaż wyniki od 51 do 60 z 79

Wątek: towar macany nalezy do macanta

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar pstrykijest
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krisv740 Zobacz posta
    kupowałem też parę nowych i używanych samochodów w swoim życiu. parę też sprzedałem (nowych i używanych) - konieczność "poczucia" tak jednego , jak drugiego jest konieczna i nic tego (żaden test, żaden opis, żadna opinia "koleżki" ) nie zastąpi.
    gdy kupuję sprzęt audio, też chcę chociaż pobieżnie poznać jego parametry , obsługę i normalnie , po ludzku - brzmienie - tak?
    Zgadzam się w 100%! Gdy coś kupuje powinno być normalne, że chcem tego dotknąć, zobaczyć jak pracuje i czy spełni moje wymagania. A co do sprzętu "macanego" to wydaje mi się, że to jedak chodzi o plomby producentów na opakowaniach bo jeżeli przyjdzie osoba zaczynająca przygodę z fotografią napewno zacznie zadawać pytania "dlaczego naklejka jest zerwana?" itp itd...
    Ale gdy przychodzi osoba i chce kupic 16-35, 24-70 lub coś tańszego np. sigme z serii EX i zna się na rzeczy, jest zdecydowana i chce sprawdzić kilka egzemplarzy jak bedzie współpracować z jego body, a sprzedawca uniemożliwia przetestowania obiektywów badź puszki to już chyba tylko po to żeby nie zawracać sobie d**y.
    Ostatnio edytowane przez pstrykijest ; 05-02-2010 o 00:47

Uprawnienia umieszczania postów