Pokaż wyniki od 1 do 10 z 79

Wątek: towar macany nalezy do macanta

Widok wątkowy

Bywalec Awatar Jasper

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Tylko pod warunkiem, że nie będziesz narzekał przy zakupie, że twój korpus ma już na liczniku kilkaset klatek.

Tak, tak... Dla "widzimisię" macantów sklep ma zainwestować nierzadko kilkadziesiąt tysięcy złotych., które przy marży w porywach do 5% będą odrabiać przez pół roku, a po roku i tak będą nowe modele do kupienia...
    Widać patrzymy na temat z nieco innych płaszczyzn. Ja - kupującego. Odnośnie pierwszej kwestii - nie będę narzekał jeśli sklep wydatnie obniży cenę ( bo ma taki obowiązek - przepisów k.c. nie będę już cytował)
    W kwestii drugiej - jak wspomniałem wyżej, patrzę z pozycji kupującego, a nie jestem obrońcą interesów sklepów, ani nawet nie potrzebuję w tej dyskusji być obiektywnym oceniającym. Nie interesuje mnie to czy i ile sklep ma zainwestować. Jeśli mam kupować w ciemno ( lub jak pisałem poprzednio - z uwagi na wychwalanie przez sprzedawcę) to nie skorzystam i pójdę tam , gdzie otrzymam możliwość sprawdzenia sprzętu. Akurat wspomniany wyżej Fotojoker daje takie możliwości i jakoś żyje.
    Ostatnio edytowane przez Jasper ; 03-02-2010 o 23:09

Uprawnienia umieszczania postów