Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Canon na facebooku

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ibka Zobacz posta
    ta gadka staje sie coraz bardziej bez sensu
    Szczególnie jesli się doszukuje w niej rzeczy, ktorych nie ma.

Ogólnie, uważam za calkowicie bez sensu poświecanie czasu aktywności typu ".... dolaczył do fanów Canon". Fejzbuka uzywam od kilku miesiecy i zauwazylem że tego typu profile w absoultnej wiekszości powstaja kompletnie bez celu/sensu/wizji i czego tam jeszcze.

No ale jeśli kogoś to bawi, zyjemy w wolnym kraju... Cala masa moich znajomych dołaczyla do grupy 'Chcemy sklepu iTunes w Polsce', co uważam za jeszcze wieksza głupote niż zostanie "fanem Canona" Nadal sa moimi serdecznymi znajomymi, ale teraz bardziej zwracam uwage na to, co lykaja na przeziebienie i wciągaja na katar...

Pozdrawiam i EOT
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Ogólnie, uważam za calkowicie bez sensu poświecanie czasu aktywności typu ".... dolaczył do fanów Canon".
    No właśnie, fanem to ja mogę być samochodów Alfa Romeo, mało użytkowe, zwłaszcza w Polsce, ale za to jakie piękne. A Canon to ma mi po prostu dostarczać sprzęt foto, który będzie odpowiadał moim potrzebom.
    Swoją drogą, ciekawe czy firmy/instytucje promujące się w ten sposób płacą coś właścicielom facebook-a
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uprawnienia umieszczania postów