Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Canon na facebooku

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ibka Zobacz posta
    ta gadka staje sie coraz bardziej bez sensu
    Szczególnie jesli się doszukuje w niej rzeczy, ktorych nie ma.

Ogólnie, uważam za calkowicie bez sensu poświecanie czasu aktywności typu ".... dolaczył do fanów Canon". Fejzbuka uzywam od kilku miesiecy i zauwazylem że tego typu profile w absoultnej wiekszości powstaja kompletnie bez celu/sensu/wizji i czego tam jeszcze.

No ale jeśli kogoś to bawi, zyjemy w wolnym kraju... Cala masa moich znajomych dołaczyla do grupy 'Chcemy sklepu iTunes w Polsce', co uważam za jeszcze wieksza głupote niż zostanie "fanem Canona" Nadal sa moimi serdecznymi znajomymi, ale teraz bardziej zwracam uwage na to, co lykaja na przeziebienie i wciągaja na katar...

Pozdrawiam i EOT
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Ogólnie, uważam za calkowicie bez sensu poświecanie czasu aktywności typu ".... dolaczył do fanów Canon".
    No właśnie, fanem to ja mogę być samochodów Alfa Romeo, mało użytkowe, zwłaszcza w Polsce, ale za to jakie piękne. A Canon to ma mi po prostu dostarczać sprzęt foto, który będzie odpowiadał moim potrzebom.
    Swoją drogą, ciekawe czy firmy/instytucje promujące się w ten sposób płacą coś właścicielom facebook-a
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ibka Zobacz posta
    350 milionów ludzi na świecie ma profil na facebooku. Profile niektórych firm mają miliony fanów. nie wiem czy w polsce sie przyjmie fb, ale raczej tak
    Jedzcie h0vno - 400 miliardów much nie może się mylić?
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ciekawi mnie czy 10 miesięcy od ostatniego postu zmieniło się Wasze nastawienie do facebooka. Ktoś sobie w międzyczasie założył konto?

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Moje się zmieniło. Z ciekawości na niechęć. Konto założyłem z rok temu. od kilku miesięcy prawie w ogóle nie zaglądam , bo nie ma po co.

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Swoją drogą, ciekawe czy firmy/instytucje promujące się w ten sposób płacą coś właścicielom facebook-a
    Istnieje już całkiem rozbudowana sfera usług związanych z zakładaniem profili , generowaniem ruchu itp. Fajzbuk jest żelazną pozycją w pakietach firm budujących PR.
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Początki nałogu Awatar crater

Domyślnie

eh panowie panowie, troch epojecia o marketingu splecznosciowym. Sam sie takimi rzeczmai zajmuje - choc w tym wypadku nie przykladalem do tego reki. Fanpage wyglada jakby ewidetnie prowadzony byl przez agencje ktora wygrala briefa na dzialania dla Canon Polska i tyle. Znajac zycie za miesiac czy dwa odpala konkurs, dadza "marchewke" i bedzie git. Prawda jest taka ze nie nalezy lekceawzyc mediow splecznosciowych bo to wlasnie one w tej chwili w 93% przynosza dochod z reklam.

Z badan EuroRSCG wynika ze dotarcie z reklama mediow tradycyjnych (telwizja, radio, ATL i BTL) przeklada sie obcenie na jakies 10% zyskow danej marki. Reszta stanowi tzw. polecenie - bo coz moze byc bardziej wartosciowego niz polecenie danego produktu przez znajomego?? I to sa wlasnie media spolecznosciowe.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crater Zobacz posta
    Reszta stanowi tzw. polecenie - bo coz moze byc bardziej wartosciowego niz polecenie danego produktu przez znajomego?? I to sa wlasnie media spolecznosciowe.
    Jee, "polecenie" przez "znajomych" z Facebooka - wiarygodne jak Jarek Kaczyński
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Domyślnie

Merde - mozesz sobie dyskutowac i polemizowac w tej kwestti to towja sprawa. Natomiast ciekawy jestem jak bedziesz polemizowal ze statystyka

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crater Zobacz posta
    Merde - mozesz sobie dyskutowac i polemizowac w tej kwestti to towja sprawa. Natomiast ciekawy jestem jak bedziesz polemizowal ze statystyka
    Ja nie przeczę, że ten typ marketingu przynosi zyski (głównie firmom od tego marketingu, hehe). Nie zgadzam się jednak ze stwierdzeniem "bo coz moze byc bardziej wartosciowego niz polecenie danego produktu przez znajomego" w kontekście Facebooka.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Domyślnie

rozumiem ze wyraziles swoje zdanie, ale skoro tak twierdzisz to podaj prosze argumenty za tym ze jest tak a nie inaczej.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów