Witam
Z góry przepraszam za lemerskie pytanie, ale jakie jest domyślne ustawienie CUSTOM FUNCTIONS w 350D?
Witam
Z góry przepraszam za lemerskie pytanie, ale jakie jest domyślne ustawienie CUSTOM FUNCTIONS w 350D?
EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
PLFOTO
Ale tam nie pokazanego domyślnego ustawienia - sam spis funkcji...
Mozna z niego wywnioskowac, ze domyslnie ustawione sa same zera. Sprawdzales czy w 350tce przywrocenie ustawien fabrycznych resetuje CF?Zamieszczone przez tomurbanowicz
Jest tam funkcja CLEAR CF, ale nie wiem co ona wyczyści![]()
instrukcja strona 35Zamieszczone przez tomurbanowicz
![]()
Dziękuję. Czyli mam rozumieć, że poprostu wyzeruje mi CF?
A jakie funkcje zwykle ustawiacie inaczej niż domyślne?
Wprawdzie nie mam 350D, ale na dpreview jest dokładnie rozpisane jego menu i nie widzę tam takiej funkcji.Zamieszczone przez tomurbanowicz
Jest za to "Clear settings" dające w rozwinieciu:
• Clear all camera settings - czyli resetowanie ustawień aparatu
• Clear all custom functions - czyli resetowanie CF-ów
• Cancel - wyjście z menu bez resetowania.
To chyba wyczerpuje wątpliwości?
Pozdrowienia,
Tomek
PS. też jestem przekonany, że domyśnie wszystkie CF=0
W szystko zalezy od potrzeb. W linku, ktory Ci Madroz podal jest wszystko ladnie opisane. Z reszta caly opis jest w instrukcji do aparatu. Czytales instrukcje? Masz ja? Chcesz miec? ;-)Zamieszczone przez tomurbanowicz
Mam instrukcję, mam swoje preferencje, ale interesuje mnie z jakich Wy korzystaci funkcji.
No i jeszcze nawiązując do MMSZA - czy naprawdę wszystkie funkcje domyślne są ZERAMI?