Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: 3 zdjecia z 5D

Mieszany widok

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer
    oj Gawryl, przesadzasz
    ona nie jest brzydka, ona jest... oryginalna

a poza tym co chciales zobaczyc?????? sliczne kolory, wspaniala glebie, czysta cere i piekna kobiete???? takie rzeczy to masz w Playboy'u
    a Ty wypiles dzis wieczorem za duzo? czy ja gdzies napisalem cokolwiek odnosnie udory modelki?
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja za gawrylem - tez dziwie sie akustykowi.
    W jednym watku o fotografii ( http://canon-board.info/showthread.php?t=5817 ) pisze "dla mnie fotografia polega przede wszystkim na robieniu zdjec a nie onanizowaniu sie aparatami." Po czym chwilke opzniej w tym samym watku wypisuje ile kg ma jego sprzet i porownuje waznosc termosu vs denka czy filtry... a teraz zarzuca trzema zdjeciami z 5D w zupelnie nowym watku!

Akustyk - wez ty sie chlopie zdecyduj!
    Bo pokazywanie 3 wygrzebanych zdjec z 5D, bez komentarza, ot tak... to inaczej jak wlasnie "onanizowanie sie aparatem" nie da sie nazwac - wiec sam sobie przeczysz

A od moderatorskiej strony do wszystkich - przestancie powielac watki o 5D z byle powodu. Co za problem z nowo znalezionymi zdjeciami z 5D/szkla dopisac do ktoregos juz istniejacego?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Lublin

Thumbs down

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Po czym chwilke opzniej w tym samym watku wypisuje ile kg ma jego sprzet i porownuje waznosc termosu vs denka czy filtry... a teraz zarzuca trzema zdjeciami z 5D w zupelnie nowym watku!
    Akustyk - wez ty sie chlopie zdecyduj!
    Bo pokazywanie 3 wygrzebanych zdjec z 5D, bez komentarza, ot tak... to inaczej jak wlasnie "onanizowanie sie aparatem" nie da sie nazwac - wiec sam sobie przeczysz
    chcesz powiedziec ze sam nie uczestniczysz w prawie KAZDYM watku odnosnie obiekktywowi wiekszosci dotyczacych puszek????

A od moderatorskiej strony do wszystkich - przestancie powielac watki o 5D z byle powodu. Co za problem z nowo znalezionymi zdjeciami z 5D/szkla dopisac do ktoregos juz istniejacego?
    jesli chodzi o strone moderatorska, to dbanie o kulture i powstrzymanie agresji wsrod dyskutantow, jest rownie wazne jak dbanie o pozadek.
    Bo zwracam uwage (mam do tego prawao) ze ton wypowiedzi gawryla byl zupelnie niestosowny.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zic
    chcesz powiedziec ze sam nie uczestniczysz w prawie KAZDYM watku odnosnie obiekktywowi wiekszosci dotyczacych puszek????
    Nie. Chce powiedziec ze akustyk sam sobie przeczy. Nigdzie w mojej wypowiedzi nie bylo o mnie mowy ze jestem inny/lepszy czy cos, wiec nie wiem co za sens wchodzenia na mnie?
    Ja jestem pol na pol hobbysta i na pol onanista i wcale temu nie przecze - tak samo jak muflona - cieszy mnie robienie zdjec fajnymi zabawkami i nie wstydze sie tego.
    Akustyk co innego pisze w jednym watku a co innego prezentuje w tym - stad moja wypowiedz. Ale skoro poprosil o EOT to EOT.

jesli chodzi o strone moderatorska, to dbanie o kulture i powstrzymanie agresji wsrod dyskutantow, jest rownie wazne jak dbanie o pozadek.
    Bo zwracam uwage (mam do tego prawao) ze ton wypowiedzi gawryla byl zupelnie niestosowny.
    Zanotowano 8)

Uprawnienia umieszczania postów