a Ty wypiles dzis wieczorem za duzo? czy ja gdzies napisalem cokolwiek odnosnie udory modelki?Zamieszczone przez Pikczer
a Ty wypiles dzis wieczorem za duzo? czy ja gdzies napisalem cokolwiek odnosnie udory modelki?Zamieszczone przez Pikczer
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
A ja za gawrylem - tez dziwie sie akustykowi.
W jednym watku o fotografii ( http://canon-board.info/showthread.php?t=5817 ) pisze "dla mnie fotografia polega przede wszystkim na robieniu zdjec a nie onanizowaniu sie aparatami." Po czym chwilke opzniej w tym samym watku wypisuje ile kg ma jego sprzet i porownuje waznosc termosu vs denka czy filtry... a teraz zarzuca trzema zdjeciami z 5D w zupelnie nowym watku!
Akustyk - wez ty sie chlopie zdecyduj!
Bo pokazywanie 3 wygrzebanych zdjec z 5D, bez komentarza, ot tak... to inaczej jak wlasnie "onanizowanie sie aparatem" nie da sie nazwac - wiec sam sobie przeczysz
A od moderatorskiej strony do wszystkich - przestancie powielac watki o 5D z byle powodu. Co za problem z nowo znalezionymi zdjeciami z 5D/szkla dopisac do ktoregos juz istniejacego?
chcesz powiedziec ze sam nie uczestniczysz w prawie KAZDYM watku odnosnie obiekktywowi wiekszosci dotyczacych puszek????Zamieszczone przez Vitez
jesli chodzi o strone moderatorska, to dbanie o kulture i powstrzymanie agresji wsrod dyskutantow, jest rownie wazne jak dbanie o pozadek.A od moderatorskiej strony do wszystkich - przestancie powielac watki o 5D z byle powodu. Co za problem z nowo znalezionymi zdjeciami z 5D/szkla dopisac do ktoregos juz istniejacego?
Bo zwracam uwage (mam do tego prawao) ze ton wypowiedzi gawryla byl zupelnie niestosowny.
Nie. Chce powiedziec ze akustyk sam sobie przeczy. Nigdzie w mojej wypowiedzi nie bylo o mnie mowy ze jestem inny/lepszy czy cos, wiec nie wiem co za sens wchodzenia na mnie?Zamieszczone przez zic
Ja jestem pol na pol hobbysta i na pol onanista i wcale temu nie przecze - tak samo jak muflona - cieszy mnie robienie zdjec fajnymi zabawkami i nie wstydze sie tego.
Akustyk co innego pisze w jednym watku a co innego prezentuje w tym - stad moja wypowiedz. Ale skoro poprosil o EOT to EOT.
Zanotowano 8)jesli chodzi o strone moderatorska, to dbanie o kulture i powstrzymanie agresji wsrod dyskutantow, jest rownie wazne jak dbanie o pozadek.
Bo zwracam uwage (mam do tego prawao) ze ton wypowiedzi gawryla byl zupelnie niestosowny.