dobra dobra 580exe za 1550 w sklepie z 2 lteią gwarancją wiec jest sens. do tego 12 AA 2300mAh i trzaskać zdjątka :-)
dobra dobra 580exe za 1550 w sklepie z 2 lteią gwarancją wiec jest sens. do tego 12 AA 2300mAh i trzaskać zdjątka :-)
Cześć,
możesz napisać w jakim sklepie znalazłem tak tanio 580EX, bo ja szukam i szukaj i najtaniej to za 1800 znalazłem...
Pozdrawiam
SORKI że dopiero teraz, ale mnie nie było mianowicie rondo obornickie Carrfour (jeśli dobrze piszę) sklep foto...
na slubie na 2400pojemnosci pyknolem ponad 400 fot i jeszcze nie musze doladowywac
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Ładwoanie nie problem kupiłem GP U-smart'a i 35 min na pełnej pojemnosci ładują sie 4ry AA. Lampa starcza na troche mniej niż pojemośc karty ok 400-450 wiec luzik ale wszystke w ciemnych ale małych pomieszczeniach. Jedem zadowolony z wyboru w sensownej cenie + 250 na AA i ładowarkę :-)
sorki za literówki, ale piszę w biegu :-) i jestem spóźniony ...
Mam podobny dylemat odnosnie lampy.
Wiem napewno ze nie kupie 580ex (kasa). W sumie mam dylemata pomiedzy 430EX (nowka) a 550EX (uzywana). Kasa mniej wiecej ta sama. Co robić?
Za 430EX przemawia ze to nowa konstrukcja (no i gwarancja jest), w przypadku 550EX boję się tego, że jest używana (ale ma wieksze mozliwosci).
Do wydania mam nie wiecej niz 1000zl.
-
no ja właśnie sobie zamówiłem tutajZamieszczone przez Yogi
http://www.foto-raj.pl/index.php?op=...nie=cena#tutaj
sigmę EF-500 DG Super EO-ETTL. Jutro powinienem ją mieć to będę coś mógł o niej więcej powiedzieć![]()
Cena 1050zł![]()
Jeżlei chcesz nową lampę o możlwościch i mocy 550EX i cenie 1000zł to powinieneś rozważyć jeszcze Sigmę EF-500 DG Super. Z tego co wyczytałem paru forumowiczów ją posiada i bardzo sobie chwali (np. Cichy)
ok - czekam z niecierpliwością na recenzję.
-