Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: [basar] portretos

Widok wątkowy

Domyślnie

Thx za odpowiedzi!
    Cytat Zamieszczone przez MarcinG Zobacz posta
    Witaj!
    nr. 1 najbardziej do mnie przemawia Kadr na pewno można by poprawić np. bardziej zdecydowanym cięciem czubka głowy. Na policzku trochę za jasno, z cieni może też przydałoby się coś wydobyć
    No pociachałem i wydobyłem trochę cieni za radą i rację przyznaję

Cytat Zamieszczone przez smigaczka Zobacz posta
    Dostrzegam brak konsekwecji w zastosowaniu balansu bieli czy temperatury barwowej. Niektóre zdjęcia są bardziej zimne, niektóre mniej. 2 i 3 są zielone, nie wiem czy zauwazyleś.
    Podkręć ciepełko na tych zdjęciach. a będzie dobrze. Pierwsze zdjęcie najlepsze.
    Cytat Zamieszczone przez Mad_Mac Zobacz posta
    Musisz zdecydowac sie na balans bieli jesli pokazujesz pare fotek z tej samej serii.
    1 i 2 sa nawet ciekawe, ostatnie lapie oko, pozostale juz nie.
    Brak konsekwencji z balansem jak najbardziej zamierzony, każde zdjęcie traktowałem z osobna do póki mi się nie spodobało, a co do poprawnej bieli to mi jakoś ostatnio z nią nie po drodze. Wasze opinie jak najbardziej rozumiem i się z nimi nie spieram - patrząc na serię całościowo, faktycznie zdjęcia mogą się trochę rozjeżdżać. Ostatnio mam po prostu zajawkę na eksperymenty z kolorem, co nie koniecznie musi się każdemu podobać ;-)

A żeby nie było, że poczciwego tamrona przestałem lubić, to dwa starocie nim wykonanne:

6.
    7.
    Ostatnio edytowane przez basar ; 01-02-2010 o 15:25

Uprawnienia umieszczania postów