Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 58

Wątek: Flash Mob - Zróbmy sobie zabawe

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Macie pomysly. I moze kazdej osobie obfotografowanej, pozniej taka malutka wizytowke ktos bedzie dawal z napisem: Zdjecia beda dostepne jak komus zechce sie je obrobic i wrzucic na canon-board.info ?? :P Ja bym sie ostro wkurzyl jakby mi tyle osob zaczelo robic zdjecia, nie jedna elka miala by przekoszona przednia soczewke i musiala by isc do justowania na zytnia :P

To juz lepiej udawac ze gania sie cos czego nie ma

Co do tego flashmoba to odrazu pomyslalem o http://www.youtube.com/watch?v=Gm-WvIVpNF0

Zablokowany
    Miasto
    Przeworsk
    Ostatnio edytowane przez rekin ; 01-02-2010 o 05:00

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

wizytowki..? przepraszanie..? tlumaczenie..? chyba ktos nie zalapal o co chodzi w ideii flashmoba ... a jak go to oburza to nikt nie kaze uczestniczyc

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Pomysł ok, ale nie lepiej by było żeby osoba fotografowana była wtajemniczona? Efekt będzie podobny a nikt w zęby nie da.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rekin Zobacz posta
    My Canonierzy jesteśmy elitą fotograficzną.
    Buahahaha! Mam nadzieję, że to tylko taki żart, zeby poprawić mi humor w ten poniedziałkowy poranek. Jeśli tak, to Ci się udało
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Bywalec Awatar toshimitsu
    Miasto
    Dublin/Lodz

Domyślnie

Tylko obowiazkowo niech kazdy wezmie zewnetrzna lampe jak ma. Oslepicie "ofiare" tak ,ze sie podda.

Ulozcie potem filmik ze zdjec roznych osob utrzymujac linei czasowa
    Positively dirty minded

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

co to wogóle za głupie dyskusje. ten flash mob jest prosty i czytelny. jeśli ktoś się boi ze dostanie w zeby od fotografowanego znaczy jedynie tyle że sam by dał w zęby w takiej sytuacji a to ju z jego osobista sprawa i jego problem
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Flashmob to zabawa w której uczestniczą osoby wtajemniczone, tutaj angażuje się bogu ducha winne osoby postronne które nie wiadomo jak zareagują i nie musi być to dla nich przyjemne uczucie. Jeżeli ktoś tego nie rozumie to sam ma problem. Z wychowaniem.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Ja tylko powiem tyle - wyobraźcie sobie siebie jako fotografowane albo np. swoją żonę / dziewczynę / dziecko... Dla mnie żenada, a najgorsze że jest więcej osób niż pomysłodawca wątku które nie widzą w tym nic złego - nie macie żadnej gwarancji że temu komu będziecie te zdjęcie robić będzie się to podobać a jeżeli tak będzie to nic innego niż zwykłe buractwo. Więcej się już nie odzywam...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Flashmob to zabawa w której uczestniczą osoby wtajemniczone, tutaj angażuje się bogu ducha winne osoby postronne które nie wiadomo jak zareagują i nie musi być to dla nich przyjemne uczucie. Jeżeli ktoś tego nie rozumie to sam ma problem. Z wychowaniem.
    Dokładnie !
    Ostatnio edytowane przez Krzychu ; 01-02-2010 o 12:56 Powód: Automerged Doublepost
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Trafione w dziesiątkę! Podpisuję się obiema rękami a entuzjastów tej "zabawy" (cudzym kosztem) zachęcam do przemyślenia.

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    wizytowki..? przepraszanie..? tlumaczenie..? chyba ktos nie zalapal o co chodzi w ideii flashmoba ... a jak go to oburza to nikt nie karze uczestniczyc
    Właśnie rzecz w tym, że niektóre osoby będą do tego zmuszone :neutral: Chyba faktycznie ktoś nie załapał, o co chodzi w tej idei.
    Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 01-02-2010 o 13:24 Powód: Automerged Doublepost
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów