Jest wiele wariantów-chodzi o to żeby sie spotkac co nie
Stanie jak posągi z aparatami
Pokłon oddawany 600mm L
itp.
Może ktoś coś zaproponuje?
20 tysięcy osób zgromadziło się Pod Pałacem Kultury i Nauki aby ustawic sie w największy na świecie obiektyw klasy "L" ?
Dla mnie paparazzo to wzór do naśladowania.
Nie jestem specem od wizerunku. Może nie warto cokolwiek robić..
Pomysł na taką akcje nie jest nowy i pochodzi z chyba telewizyjnej serii "Idiot Paparazzi"
Niektóre filmiki są dostępne tutajhttp://searchservice.myspace.com/ind...&submit=Szukaj
My Canonierzy jesteśmy elitą fotograficzną. Tylko pytam czemu te akcje Was nie kręcą. Nawet na forum nikona odzew jest większy. Czemu ich to "podnieca" a Nas nieZamieszczone przez airhead
Sorry, but: nie da się ukryć że nam zależy tylko na sprzęcie. To forum sprzętowe a nie jakieś kółko wielbicieli fotografii.
Ostatnio edytowane przez rekin ; 01-02-2010 o 02:42
Nastawienie ludzi do robienia im zdjęć tutaj i w stanach jest ekhm, nieco inne. Myślę że mogłoby nie wypalić, chociaż byłoby śmiesznie żeby spróbować ;p
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto
Dlaczego zakładać że będziemy spisani przez policje, kibice nam zniszczą sprzęt a ludzie oplują?
IMHO atakowana osoba przez chwile poczuje się jak gwiazda- uśmiechnie się i będzie myślała "trwaj chwilo-o chwilo jesteś piękna"
Będzie czym się chwalić. Gwarantuje że tak zareagują ludzie: " O szłam sobie pod pałacem z zakupów wracałam, a tu mi wskoczyły chuligany jedne. Małoż zawału dostałam. Ale po chwili się rozrechotałam i nawet za pozowałam. Dobre chłopaki nic nie zrobiły. One se takiego flashbacka robiły- także (uśmiech) miło to wspominam"
Dlatego warto to zrobić i mieć co wspominać ze starych dobrych czasów czasów, kiedy nie trzeba było jeszcze mieć pozwolenia na aparat fotograficzny i fotograf miał swobode działania.
Ostatnio edytowane przez rekin ; 01-02-2010 o 03:56