Kto pierwszy przemaluje 300D i sie przyzna/zaprezentuje temu stawiam browara![]()
Kto pierwszy przemaluje 300D i sie przyzna/zaprezentuje temu stawiam browara![]()
Tez sie dokładam ^^Zamieszczone przez chyrus
Przemalowanie moze byc nieco ryzykowne i w związku z wnętrznościami zaklejenie i tak nie pomorze a i nie jestem pewien ale chyba obudowa tego nie przetrzyma bo spray zawiera sporo rozpuszczalnika...... Ale będe podziwiuał kogoś kto się odwarzym.Tak ze ja tez się dokaładma do przdmowcow.![]()
![]()
![]()
![]()
Było oryginalnie zdaje się na preclu... tyle, że z którymś ze starszych analogów...
50E.Zamieszczone przez rysiaczek
Szwayko przemalował na czarno :-)
Pozdrowienia,
Tomek
dokładnie tak, to mi po głowie chodziło... Dzięki za odświeżenie pamięci.Zamieszczone przez gwozdzt
Żeby nie był OT: całą procedurę wraz z fotkami można w archiwum precla wygrzebać...
A gripy do 350d kiedy stanieją ?![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
No wlasnie dobre pytanie - co z innymi gripami ? To co sie teraz dzieje, to typowy bandytyzm cenowyZamieszczone przez ripek
Taki BG-E2 to i z 700 pln'ow potrafi kosztowac...
No coz... takie juz sa te okrutne prawa rynku :-/
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Na Allegro do 400 zl juz idzie kupic:Zamieszczone przez ripek
http://www.allegro.pl/search.php?str...0&price_to=400
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
zakupilem dzisiaj BG-E1 w FJ w Łodzi - cena się zgadza
zaciekawił mnie opisany w instrukcji pasek na ręke 'Hand Strap E1', widział to ktoś gdzieś do kupienia u nas?