Poprosiłem o opis Twoich wrażeń bo, jak sam piszesz:Zamieszczone przez muflon
To zupełnie tak jak ja :smile:Zamieszczone przez muflon
Poza tym chyba na forum jesteś jedynym, która ma eNkę...
W każdym razie dzięki za te parę słów.
Poprosiłem o opis Twoich wrażeń bo, jak sam piszesz:Zamieszczone przez muflon
To zupełnie tak jak ja :smile:Zamieszczone przez muflon
Poza tym chyba na forum jesteś jedynym, która ma eNkę...
W każdym razie dzięki za te parę słów.
Aha, jeszcze w temacie kłapania lustrem: jest PFn pozwalająca włączyć "leniwy" powrót lustra po zrobieniu zdjęcia. Wtedy brzmi to trochę jak hmm... analog ;-) bo najpierw jest lekkie 'cyk', mniej więcej brzmiące podobnie jak wyzwolenie migawki przy robieniu zdjęć z mirror lockup, a potem delikatne 'ziuuuuu' które trochę przypomina przewijanie filmuTyle że to już oczywiście do pojedynczych zdjęć.
Edit: kurcze, dwie noce z rzędu siedziałem do trzeciej w nocy 'obadując' sprzęt![]()
Ejj znajdując rozwiązanie Beep zabrałeś miejsce pracy wiele osób się deklarowało ze moze popracować jako Beep-ek to nie sparawiedliwe![]()
![]()
muflon - a mi się to klapanie bardzo podoba
Udało Ci się po ustawieniu serii H zrobić jedną klatkę ?![]()
Ciiii teraz znowu będzie siedział do 3 w nocy codziennieZamieszczone przez Auwo
![]()
Tak, wymaga to pewnego skupienia, ale się daZamieszczone przez Auwo
![]()
Teraz to ja też będę siedział do 3-ciej w nocy :PZamieszczone przez Venio
Ustawiania a ustawiania
@muflon - ale przyznasz, że nie jest łatwo![]()
No to tym razem ja gratuluję :-) Cena IMHO, nie 'dobra' ale świetnaZamieszczone przez Auwo
Zrób to na spokojnie: odłóż aparat na bok, poczytaj instrukcję, ściągnij http://photoworkshop.com/canon/EOS_Digital.pdf i powypisuj sobie na kartce ustawienia, jaki Ci pasuję :-) A potem to wszystko wklep w aparat.Zamieszczone przez Auwo
Ja sobie np. pouaktywniałem większość z PFn, nawet tych zupełnie dziwnych, a potem je wyłączyłem w body. W efekcie, nie muszę się już dotykać z aparatem kompa, bo mogę je przestawiać prawie tak jak CFn, guzikami.
THX - muflon
Z PFn zrobiłem dokładnie to samo co Ty
thx za linka, zaraz się za to zabieram.