Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Opłacalność targów ślubnych.

Domyślnie

wczoraj miałem spotkanie z Parą Młodą w restauracji - siedzimy przy stoliku, oglądają zdjęcia w albumie.
    Podchodzą dwie obce kobiety - "Przepraszamy, czy Pan jest fotografem?".

Poczekały aż skończyłem z moją Parą Młodą (Para Młoda poszła), podeszły, zaprosiłem je do stolika, pokazałem zdjęcia w albumie........

więc może wystarczy "chadzać" z albumem w różnych miejscach - po co bulić za targi ?

;-)

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Wczoraj usłyszałem mega tekst z targów usłyszanych przez klientów na jednym stoisku "my robimy takie zdjęcia , jak Cichocki, tylko za połowę taniej"

A tak bardziej poważnie, to za rok się wystawię, ale bardziej wizerunkowo niż nastawiając się na nowych klientów.

Przyjdę się przywitać

Zablokowany

Domyślnie

mnie przedwczoraj dziwnie obczajali fotograficy-jak chodziłem typowo reportersko z markiem na szyi

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Na mnie też łypali spod oka na Targach Poznańskich jak się obwiesiłem standardowo jak choinka (3 body, 11-16, 35L, 70-200)

Ci panowie przykuli moją uwagę : http://www.nelec.pl/
    Niestety, strona w budowie i pooglądać zbytnio nie można. Kolesie focą śluby średnim formatem. Zdjęcia studyjne mieli w małym paluszku - światło opanowane do doskonałości!

A wystawiają się raczej wszyscy. Według mnie jak ktoś ma za dużo zleceń na dany rok, to w następnym robi podwyżkę i filtruje tych, którzy mogą dać więcej. Znalezienie optimum to klucz do sukcesu! :P

Zablokowany

Domyślnie

na Targach w Głogowie było 3 wystawców -w tym dwoje z długoletnią tradycją i z dobrym dorobkiem-więcej klientów =więcej kasy-jak sami nie dadzą rady-poszukają podwykonawców-takich np jak ja

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A to też prawda, taak, potwierdzam ^^

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Ja byłem we Wrocławiu i zastanowię się czy się wystawię. Niby oglądali pytali ale nic nie podpisałem po nich. Dużo więcej mam pytań i umów poprzez reklamę w necie.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów