Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: 430ex II odblysnik

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roshuu Zobacz posta
    Czy moglbys powiedziec cos wiecej na temat zastosowania stefka w tej pozycji?
    ps. znalazlem kilka tematow dotyczacych stefana na tym forum ale jakos nie znalazlem odpowiedzi na to pytanie..

A i jeszcze jedno - czy jest roznica pomiedzy orygiinalnym dyfuzorem Sto-Fen za 70zl a tanszymi odpowiednikami z polki za 20zl?

moim skromnym zdaniem stofen to najprostszy i najlepszy wynalazek zakladany na palnik, wszystkie inne to glupota (no biala karteczka tez jest ok)

sprawdza sie rewelacyjnie wlasnie przy palniku podniesionym pionowo w gore, dzieki niemu swiatlo rozchodzi sie we wszystkie strony, duzo do gory, mniej na boki, bo przodu i do tylu, wiec swiatlo wypelnia lepiej przestrzen, odbija sie od wszystkich scian i rzecz jasna sufitu

uzywam najczesciej nasadek w kolorze zoltym, aby zrownowazyc balans bieli, dziala to swietnie, oczwiscie biale tez mam, a ze zabieraja troche mocy lampy to nic dziwnego,

roznica miedzy oryginalem i podróbami jest prawie zadna, to w gruncie rzeczy tylko kawalek plastyku
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    moim skromnym zdaniem stofen to najprostszy i najlepszy wynalazek zakladany na palnik, wszystkie inne to glupota (no biala karteczka tez jest ok)

sprawdza sie rewelacyjnie wlasnie przy palniku podniesionym pionowo w gore, dzieki niemu swiatlo rozchodzi sie we wszystkie strony, duzo do gory, mniej na boki, bo przodu i do tylu, wiec swiatlo wypelnia lepiej przestrzen, odbija sie od wszystkich scian i rzecz jasna sufitu

uzywam najczesciej nasadek w kolorze zoltym, aby zrownowazyc balans bieli, dziala to swietnie, oczwiscie biale tez mam, a ze zabieraja troche mocy lampy to nic dziwnego,

roznica miedzy oryginalem i podróbami jest prawie zadna, to w gruncie rzeczy tylko kawalek plastyku
    Dzieki za odpowiedz. Rozwiales moje watpliwosci co do stefka. Rozumiem, ze uzywasz go caly czas na lampie? Skoro nasadka zabiera troche mocy blysku, co faktycznie jest oczywiste, to moze podkrecac moc +1 na aparacie?
    A gdybyc mial porownac karteczke na palniku ustawionym pionowo do zalozonego stefka to za czym bys bardziej obstawal?
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Uprawnienia umieszczania postów