"5" (fotograf i biatlonista) byłoby fajne, gdyby... nie obcięte narty...
"7" ciekawe, ale też jakoś kadrowanie... generalnie śnieg jakoś ciemnawy wyszedł - to po południu/wieczorem robiłeś???
"5" (fotograf i biatlonista) byłoby fajne, gdyby... nie obcięte narty...
"7" ciekawe, ale też jakoś kadrowanie... generalnie śnieg jakoś ciemnawy wyszedł - to po południu/wieczorem robiłeś???
gra i buczy bebop
Część zdęć jest z czwartkowej sztafety --> odbywała się wieczorem (np fotograf i biatlonistka --> bo to pani jest.)
7 akurat w pełnym słońcu. Bo 4 dniach WIELKIEJ mgły nagle nad Oberhofiem zaświeciło PEŁNE słońce.
Bez sensu ten Oberhof.![]()
Wszystkie bardzo fajne, ale najfajniejsze #5, gdzie akurat w kadrze ten fotograf się pojawił :rolleyes:Zamieszczone przez adamek
Dobre zdjęcia. Temat nowy, nie ograny tak, że nie ma problemów z oglądnięciem całości z zaciekawieniem. Zdjęcie wyświetlające się jako nr 6 a nazwane nr 4 jest zepsute złym wyostrzaniem. BTW, byłoby prościej, gdybyś nazywał zdjęcia inaczej, bo tak masz konflikt numeracji i kolejności wyświetlania.
Ostatnio edytowane przez Kubaman ; 10-01-2006 o 11:50
Ciekawe zdjęcia głównie z uwagi na oryginalność dyscypliny sportowej. 5 i 11 są dla mnie najlepsze, 7 to straszna pstrokacizna - lekkiego oczopląsu można dostać
Mógłbyś mi wytłumaczyć czym dokładnie był jasny okrągły obiekt na 5? [numeracja wzięta ze strony z miniaturami]
hehehe.
KMV10: to była wielka lampa, którą telewizja używała do oświetlania sobie tej ciemncy tam panującej.![]()
A że pstrokacizna.... hmm.... tak się ubierają na kolorowo. ;P
Ale przynajmniej z daleka można rozpoznać większość reprezentacji.![]()
To ja jeszcze dwa z biatlonu.
Dopiero teraz miałem chwilę czasu.
www.jastrzebowski.com/chwila/1.jpg --> Vincent Defrasne
www.jastrzebowski.com/chwila/2.jpg --> Roman Dostal
adamek, rozumiem ze 70-200 do tego miales ? na jakim materiale naswietlales i jaka korekcja ekspozycji ?
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.