Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: [Hallgerd] moje zdjęcia

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar Scaramanga
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hallgerd
    Jestem nowa tutaj, jak któryś z przedmówców (przedpiśców) zauważył, że po przywitaniu należałoby pokazać parę zdjęć.

http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_hallgerd

Ostrzeżenie dla wszystkich: nie są to przepiękne krajobrazy ani rzadkie zwierzęta ani inne ciekawe tematy tylko moje dzieciaki, (taka z Aldika)
    Chej!
    Mam nadzieje,ze juz niedlugo kupisz sobie jakiegos prawdziwego Canona.
    Piszac prawdziwego,mam na mysli to samo jesli chodzi o np.prawdziwego Forda.Prawdziwy Ford to taki wyprodukowany do 1982 roku.Pozniej zaczeli produkowac juz tylko "smietniki".Prawdziwy,a wiec manualny Canon da Ci wiele radosci.Nie zgodze sie z Vitezem,ze nie nalezy publikowac zdjec swoich dzieci.Oczywiscie sfotografowana corka ma dla nas osobista wartosc i na ogoole ogladajacych moze nie zrobic zadnego wrazenia.Jesli jednak dziecko traktujemy jak modela do ilustrowania "glebszej idei" nie ma w tym nic "zdroznego".Najczesciej jest to chetny model do wspolpracy i na dodatek pracujacy za zwyklego Snickersa,a nie horendalne sumy z agencji reklamowych...
    Twoje zdjecia sa interesujace i nie tylko dlatego,ze urodzilas sie w tym samym dniu co ja
    Jako Twoje najlepsze z galerii wybralbym trzy.
    Pierwsze to bardzo ladna "scenka rodzajowa" na kanapie,"lesnne uroczysko"
    i calkiem udany panning dziewczynki na hulajnodze...
    Ostatnio edytowane przez Scaramanga ; 16-10-2005 o 18:02
    Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...

Uprawnienia umieszczania postów