bardzo fajne. dzieci mają duży potencjał zdjęciowy i fajnie że go wykorzystujesz.
bardzo fajne. dzieci mają duży potencjał zdjęciowy i fajnie że go wykorzystujesz.
gra i buczy bebop
Ja już Ci pisałam, że cała seria bardzo mi pasuje.
Jedne z pierwszych zdjęć nowym aparatem - jak zwykle dzieci (innych na razie nie mam ochoty robić) - te to portreciki na zamówienie babć i ciotek.
Załącznik 894
Załącznik 895
Hallgerd, pierwsze super. pochwal się aparacikiem, zdjęcia wychodzą fajne czyli nie bubel ;-)
gra i buczy bebop
Widze ze no sprzecik Ci sluzy ;-)
pierwsz super... az szkoda ze nie kolor ;-)... jakies mocno nasycone kolorki tam widze...
W drugim kolory i tak zdejmowałam, bo chciałam wybróbować parametr 1, ale jak zobaczyłam efeky od razu wróciłam do 2 (wszystko na zero - 350d)
Akurat pierwsze było w zamierzeniu sepia, więc robiąc zdjęcie zwracałam uwagę na kadr i światło a nie rozmieszczenie kolorów (i w kolorze nie wygląda)
Mam podobne w kolorze - siostrzenicę na czarnym tle ( w sepi moja córeczka)
Załącznik 896
Słodkie. I bardzo dobrze zrobione. Wzięłaś 50-tkę zamiast kita chyba?
Fajne światło - co to?
A czarne tło - rozwieszasz coś gdzieś? Młode nie próbują demontować?![]()
Ulubiona zabawka Nadii to niestety statyw.
PS. Pójdę obejrzeć Cię w oryginale w Bielsku.
Zamiast kita wzięłam tamrona - trochę za wąski i jednoczesnie z krótki :-) więc oszczędzam dalej - tło to agrowłóknina ze sklepu ogrodniczego (metr chyba ok 2-3 zł - szerokość 1,60) nawinięta na kij taki jak od szczotki, w razie potrzeby rozwijana i zawieszana albo na szafach albo na karniszu. Dzieci siedziały na stole w dość dużej odległości - i nie sięgały tam po prostu