pojawil sie nowy firmware do S1
pojawil sie nowy firmware do S1
Tylko dlaczego jak go sprzedalem 2 tyg. temu :P
dSLR + coś tam...
Poszło Ci na dobre.
Choć w zimię, zamiast z 300D mozna by ryzykować z S1
//mj
A ja sie ciesze jak dziecko bo jutro siostrze zabieram Kieva (wprawdzie z mocowaniem Nikona ale ciiiZamieszczone przez Aszu
) i bedzie jak znalazl na zime (choc i tak nie robie fotek w tej mojej znienawidzonej porze roku).
Tak, Pora roku każda dobra, szczególne tego "lata".A ja sie ciesze jak dziecko bo jutro siostrze zabieram Kieva (wprawdzie z mocowaniem Nikona ale ciii ) i bedzie jak znalazl na zime (choc i tak nie robie fotek w tej mojej znienawidzonej porze roku).
Zima jest dobra - ja jestem maniakiem narciarstwa.
Bez zimy ani rusz. Dużo śniegu, mało jedno-deskarzy na stokach -ależ oni muldy robią.
A foty też ok. Mam kilka z Palenicy (FIS) ale jakieś różowe wyszły. Robione były TRUSTEM z Biedronki.
//mj
Ja zimy tez nie trawie. Narty raz w zyciu na nogach mialem i jakos mnie nie ciagnie do nich. A co do foto zima to kupie jakas analogowa lustrzanke - Canonka oczywiscie i bede sie zabawial.
dSLR + coś tam...
oby canon dzialal tak dalej i w nastepnym biosie dal nam RAWi brak freez'owania w trybie zdjec seryjnych, a moj kazdy nastepny aparat to bedzie canon
Nie musisz tak uzalezniac. Wiele Canonow ma te cechy o ktorych piszesz i mozesz zmienic sprzet bez obaw rowniez na Canona z tak pozadanymi przez ciebie cechami (ot np G5... ).Zamieszczone przez yasin
hehe, pewnie, ale chodzi o polityke firmy i podejscie do klienta, wcale nie musieli wypuszczac biosu usprawniajacego S1, bo i bez niego byl oki, ale to dobry gest ze strony firmy, zdaje sobie tez sprawe, ze dzialaja w obliczu nadchodzacej konkurencji w postaci Z3, ale to tez dobrzeco do G5 to mialem okazje sie nim ostatnio pobawic i kompletnie mi nie lezy w dloni, design mi sie nie podoba, chyba za bardzo sie przyzwyczailem do S1, jezeli juz to wolalbym zamienic S1 na 300D ale to jeszcze nie teraz :wink:
witam.
wlasnie rozpakowalem swojego nowego S1 i pobieglem na stronke canona w celu pobrania firmware..
po podaniu seriala apratu pojawila sie stronka z info iz aparat ma juz wgrany najnowszy firmware i nie trzeba nic wgrywac..
co ciekawe nie ma ów magicznej czarnej kropki na sciance klapki na karte CF o ktorej to na sotrnie canona jest info ....
wiec teraz nie wiem.... ufac www canona ze jest nowy firmware czy nie
aparacik lezy w dloni rownie wygodnie co A40 a jak tylko uda mi sie cos godnego uwagi pstryknac to nie omieszkam wrzucic do galerii...