a przegladam Ci ja sobie jedna stronke i widze calkiem calkiem prezentacje o samolotach... zwracam uwage na ostatnich kilka zdjec, i zastanawiam sie gdzie jest taki hotel ?
http://www.funiaste.net/image.php?im...um-fliegen.pps
a przegladam Ci ja sobie jedna stronke i widze calkiem calkiem prezentacje o samolotach... zwracam uwage na ostatnich kilka zdjec, i zastanawiam sie gdzie jest taki hotel ?
http://www.funiaste.net/image.php?im...um-fliegen.pps
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
thorin, niestety cos nie dziala ten link![]()
ja mam mozille, klikasz w link i zaraz chce sciagac, coz tu moze nie dzialac?
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
ja mam firefoxa ...ale po kliknieciu na linka otwiera mi sie takie cos![]()
hahahaZamieszczone przez [DoMiNiQuE]
a tak btw to firefox jest z mozilli :P ale ja tez to mam![]()
IE to samo pokazuje
strona funistych jest dobrze zabezpieczoena podaj lepiej dzien z kaledarium funistych
Are you brave enough?
Takich rzeczy nie musisz mi tlumaczyc. Jak ja zaczalem uzywac mozilli to Ty jeszcze nie dosiegales do wlacznika od komputeraZamieszczone przez Venio
![]()
Kiedys Mozilla funkcjonowala jako odrebna przegladarka a pozniej dopiero rownloegle z firefoxem.
dobre bez klotni www.funiaste.net dzien dzisiejszy czyli 5 pazdziernika tam jest prezentacja pod napisem "Kilka słów o lataniu : )" milego ogladania
![]()
eee te ostatnie fotki to fotomontaz jest ...ale niektore fotki fajne![]()
no chyba zartujesz Dominiquemi sie tam wszystko zgadza, GO, cienie, reakcje ludzi nawet, no po prostu lotnisko przy plazy, zastanwiam sie tylko gdzie ono na kuli ziemskiej umiejscowione?