No i nie ma spotterow. Moze ktos specjalnie zlecil przerobke kawalka plazy dla bezpieczenistwa.Zamieszczone przez gonzo44
No i nie ma spotterow. Moze ktos specjalnie zlecil przerobke kawalka plazy dla bezpieczenistwa.Zamieszczone przez gonzo44
Canon, Horizon, Mamiya & Zorki
moze, ale reklamy przy parasolach sa takie same, ogolnie poza plaza krajobraz jest niemalze identyczny...
tez jestem takiego zdania, bo miast ludzie stamtad uciekac specjalnie sie tam zjawiali...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
A mi tak jakos cien nie pasuje na tym zdjeciu z kamyczkami ;-)
Ciekawe dlaczego?
moze dlatego ze slonce jest centralnie za nim i przedziwnie cien rozciaga skrzydla, na co niby wskazuje ten cien, na b52 ?![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
Eee, bez wchodzenia na Wasze linki od razu wiedziałem o co chodzi :-) Proponuję zatem:
- wejść na http://www.airliners.net/
- kliknąć na "photo search"
- wybrać: "Netherlands Antilles" a dokładnie "Pittsburgh/St. Marteen"
- "sort by: Most popular"
- podziwiać :-)
Zresztą, what's the big deal? W Genewie od południowej strony podchodzą prawie tak samo :-) Tyle, że Jumbo to może ze dwa razy na tydzień można zobaczyć...
W Los Angeles jest podobnie (snowboarder to moze pewnie potwierdzic).
Co prawda tak ekstremalnie nisko nie leca ale podejscie jest nad miastem ktore ciasno otacza lotnisko. Stad poludniowe LA jest plaskie (zadnych wysokich budynkow a Jumbo 747 ladujace co pare minut (wracajace z Hawajow, Australii, Japonii, itp.) podchodza do ladowania nad ulica.
Szkoda ze nie mialem dobrej okazji na fotke...
Nie wiem jak jest w LA, ale mój przyjaciel mieszkający w pobliżu SF opowiadał mi o swoich doświadczeniach, które są następujące. Kiedy gdzieś tam służbowo odlatuje, to każdorazowo odwozi go żona na lotnisko. Wszystko jest tak odległościowo zsynchronizowane, że przelatując już nad swoim własnym domem widzi jak żona wprowadza samochód do garażuZamieszczone przez djtermoz
![]()
no, macie dowod ze to nie fotomontaz
Muflon, moze dla Ciebie to nie big deal, na nie jednym lotnisku byles i z niejednego silnika spaliny wdychales, mnie to akurat zadziwilo![]()
Dobre, muszę zapamiętać takie powiedzonko ;-) Ale na forum jest co najmniej jeden osobnik, przy którym ja to mały pikuś. Tyle że raczej cicho siedzi, ale już Ty wiesz, że o Tobie mówię ;-)Zamieszczone przez thorin