Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Gdzie najtaniej kupić Pocketwizard TT5 / TT1 ?

Domyślnie Gdzie najtaniej kupić Pocketwizard TT5 / TT1 ?

Witam wszystkich,
    Potrzebuję informacji gdzie najtaniej można w tej chwili kupić zestaw Pocketwizard TT1+TT5 lub 2xTT5.
    Proszę nie odsyłać mnie do google bo znalazłem tam tylko kilka ofert.
    Czy znacie ofertę znacznie poniżej kwot: TT1 - 849 zł i TT5 - 929 zł ?

PS: faktura do niczego nie jest mi potrzebna bo nie prowadzę działalności gosp. i nic mi ona nie daje. Oczywiście szukam sprzętu na gwarancji.

Dziękuję za informacje.
    link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysp Zobacz posta
    Witam wszystkich,
    Potrzebuję informacji gdzie najtaniej można w tej chwili kupić zestaw Pocketwizard TT1+TT5 lub 2xTT5.
    Proszę nie odsyłać mnie do google bo znalazłem tam tylko kilka ofert.
    Czy znacie ofertę znacznie poniżej kwot: TT1 - 849 zł i TT5 - 929 zł ?

PS: faktura do niczego nie jest mi potrzebna bo nie prowadzę działalności gosp. i nic mi ona nie daje. Oczywiście szukam sprzętu na gwarancji.

Dziękuję za informacje.
    tam gdzie znalazłeś czyli pewnie http://www.foto-net.pl/sklep/ - też jak kupowałem to były w cenniku po tyle ale jak zadzwoniłem to i rabacik się znalazł..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Domyślnie

http://desc.shop.ebay.com/digital-re...zard&_osacat=0

+ cło chyba ze się dogadasz i napisze mniejsza wartość przedmiotu np 89 Eu tylko żeby nie było za mało bo nie przejdzie numer

Pozdrawiam Darek
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Domyślnie

Dziękuję za odpowiedzi.
    A jak jest z gwarancją na PW tt1/tt5 ? W jednych sklepach jest 12 m-cy, a w innych 24 m-ce.
    Może wiecie czy na PW zakupione w UK obowiązuje gwarancja realizowana w Polsce, np. u ich dystrybutora ?

Pozdrawiam i jeszcze raz z góry dziękuję za pomoc..
    link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysp Zobacz posta
    Dziękuję za odpowiedzi.
    A jak jest z gwarancją na PW tt1/tt5 ? W jednych sklepach jest 12 m-cy, a w innych 24 m-ce.
    Może wiecie czy na PW zakupione w UK obowiązuje gwarancja realizowana w Polsce, np. u ich dystrybutora ?

Pozdrawiam i jeszcze raz z góry dziękuję za pomoc..
    To Europa wiec powinno być ok .
    To jak aparatami możesz odesłać na żytnią lub do berlina , ale co do miesięcy gwarancji powinno być 24 miesiące bo to Eu i jeśli się nie mylę min jest 24 miesiące.
    Canon usa 12 miesiecy , canon eu 24 cos takiego bylo .

Darek
    Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 24-01-2010 o 15:31
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Uprawnienia umieszczania postów