Pokaż wyniki od 1 do 10 z 236

Wątek: [Canon-Foto-Klub] Bardziej realnie, mniej wirtualnie

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

dinderi - naprawdę uważasz że obecnie prawo do wypowiadanie jedynie słusznych opinii mają tylko Ci którzy są za Klubem ? pytałem wielokrotnie na forum. Jakie są najblizsze plany? Żadnej poważnej odpowiedzi gdzie choćby zarysu tego co jest planowane nie dostałem. wniosek z tego taki że takich planów nie ma. To jak powaznie traktować taką inicjatywę? klub dla klubu? dla legitymacji? ale mimo to, poki co kibicuję Wam bo wierzę że takie stowarzyszenie w tej czy innej formie jest potrzebne i ma sens.

A zamiast sie irytować zerknij na N forum gdzie koledzy miają już jakieś doświadczenie i warto podpatrzeć sprawdzające sie schematy działania zamiast wymyślać nowe utopijne. czasem warto skorzystać z doświadczenia innych nawet jeśłi fotografują żółtym aparatem ;-).

pytasz o pomysł. a nie lepiej było zroganizować ciekawy plener fotograficzny dla forumowiczów? i to on powinien być wyjściem do dyskusji na formą działania. taki plener przyciągnął by o wiele wiecej ludzi niż spotkanie załozycielkie stowarzyszenia. byłyby i dyskusjie i propozycje i nazwa pewnie inna i pewnie niemało pomysłów na przyszlosć. i bylaby w tym fotografia a nie tylko deklaracje i statuty. nie wiem czy dostrzegasz te róznicę . Od tego moim zdaniem należało zacząć. Gwarantuje Ci że wiekszość ludzi jest zainteresowana takim klubym o ile bedzie w tym na pierwszym miejscu właśnie FOTOGRAFIA . poki co nie nie jest i nawet pomysłow na to żeby była nie ma.
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 06-02-2010 o 12:31

Uprawnienia umieszczania postów