Pokaż wyniki od 1 do 10 z 236

Wątek: [Canon-Foto-Klub] Bardziej realnie, mniej wirtualnie

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

No właśnie Janusz-coś w tym jest...Tytuł "Dywizja CB" jakoś bardziej do mnie przemawia

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mieszko_1vp Zobacz posta
    No właśnie Janusz-coś w tym jest...Tytuł "Dywizja CB" jakoś bardziej do mnie przemawia
    Ale w świetle argumentów, jakie przytoczyl Janusz Body, "Dywizja CB" powinna chyba być założona przez Hazana. Wszak to on czerpie finansowe korzyści z tego, ze tutaj bywamy...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mieszko_1vp Zobacz posta
    Czyli jest generał to tworzymy armię? Nie. Zrzeszenie, związek, stowarzyszenie, towarzystwo fotomaniaków, fotohobbystów, fotobłaznów, fotoziutków, fotoprofi, fotoamatorów czy jak to tam nazwać TAK. Armii czy/lub Canon-Foto-Klub NIE!.

paragraf 2 statutu: "Stowarzyszenie jest zrzeszeniem osób fizycznych i osób prawnych, zawiązanym dla wspierania i doskonalenia sztuki fotografii w tym jej przekazu w oparciu o aktywność artystyczną jego uczestników jako użytkowników sprzętu firmy Canon oraz innych producentów sprzętu fotograficznego, dla których jest istotnym składnikiem ich warsztatu."

Użytkowników sprzetu firmy C oraz innych producentów - dzisus krajst. Chyba sprzedam cały sprzet C i kupię Sony.

Powyższy cytat nie wyjaśnia PO CO i DLACZEGO jest Canon w nazwie. Naprawdę, zupełnie poważnie chciałbym to wiedzieć. Może zmienić nazwę na Innych Producentów-Foto-Club :-)

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Uprawnienia umieszczania postów