No właśnie Janusz-coś w tym jest...Tytuł "Dywizja CB" jakoś bardziej do mnie przemawia
No właśnie Janusz-coś w tym jest...Tytuł "Dywizja CB" jakoś bardziej do mnie przemawia
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Czyli jest generał to tworzymy armię? Nie. Zrzeszenie, związek, stowarzyszenie, towarzystwo fotomaniaków, fotohobbystów, fotobłaznów, fotoziutków, fotoprofi, fotoamatorów czy jak to tam nazwać TAK. Armii czy/lub Canon-Foto-Klub NIE!.
paragraf 2 statutu: "Stowarzyszenie jest zrzeszeniem osób fizycznych i osób prawnych, zawiązanym dla wspierania i doskonalenia sztuki fotografii w tym jej przekazu w oparciu o aktywność artystyczną jego uczestników jako użytkowników sprzętu firmy Canon oraz innych producentów sprzętu fotograficznego, dla których jest istotnym składnikiem ich warsztatu."
Użytkowników sprzetu firmy C oraz innych producentów - dzisus krajst. Chyba sprzedam cały sprzet C i kupię Sony.
Powyższy cytat nie wyjaśnia PO CO i DLACZEGO jest Canon w nazwie. Naprawdę, zupełnie poważnie chciałbym to wiedzieć. Może zmienić nazwę na Innych Producentów-Foto-Club :-)
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.