Mam przyjemność zaprosić do lektury tym razem opóźnionego nieco Biuletynu Informacyjnego Canon-Foto-Klub Nr 6/2010.
Biuletyn do downloadu znajduje się na naszej nowej witrynie pod adresem http://www.canon-foto-klub.pl/ w zakładce "Biuletyn".

W numerze jak zwykle wiele fotografii, relacje z plenerów i garść informacji.
Pod wpływem wielu sugestii, zmieniono format biuletynu na klasyczne A4. Mam nadzieję, że zmiana zostanie korzystnie odebrana.
Jednocześnie, by zachować podgląd zbliżony do naturalnego w przypadku użytkowników dysponujących większymi monitorami zaleca się zmianę w ustawieniach acrobata na "widok/ciągłe sąsiadujące".

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
Mała techniczna informacja - przed chwilą na prośbę kolegi który obsługuje CFK od strony informatycznej wyłączyłem forum klubowe które gościło u mnie na stronie i przesłałem bazę do integracji ze stroną CFK, w związku z tym forum z formy tymczasowej przechodzi w fazę ostateczną i co się z tym wiąże nie będzie przez moment dostępne..
Chciałbym w tym miejscu wyrazić w imieniu własnym jak i też zarządu C-F-K serdeczne podziękowania arturs'owi za rok gościny i bezpłatnego hostingu na jego serwerze

Mam nadzieję, że nasza witryna zostanie odebrana korzystnie przez gości jak też i użytkowników.
Jej layout został opracowany przez kolegę h4ry, całość ubrał i poskładał w oparciu o Joomlę kolega Dexterteam, a hosting zapewnia kolega Alde. Wielkie dzięki!

Jednocześnie proszę o wyrozumiałość w kwestii poprawności działania witryny jak też i forum. Są jeszcze drobne niuanse techniczne, które zostaną niebawem i sposób sukcesywny poprawione

Serdecznie zapraszam!