Obraz za bardzo "płynie". Za dużo przenikania, tekst pojawiający się w różnych miejscach irytował (czasami nie mogłem go znaleźć i zarazem przeczytać ze zrozumieniem). Muzyczka fajowa :P
Obraz za bardzo "płynie". Za dużo przenikania, tekst pojawiający się w różnych miejscach irytował (czasami nie mogłem go znaleźć i zarazem przeczytać ze zrozumieniem). Muzyczka fajowa :P
Deska mam jeszcze w porządku, ale najbardziej spodobała mi się muzykaWiem, że Adamie grywasz coś na elektryku, ale ten bas to też ty sam?
pozdrawiam
Regulamin pkt 8
No nie przesadzam, już trochę takich rzeczy się naoglądałem i większość początkujących nagminnie korzysta z fade'ów najczęściej nie uzyskując przy tym pozytywnych efektów w odbiorze obrazu.
Taak, liczyłem mam sześć Książek kulinarnych w planie mam też tutorial w tej tematyce![]()
Tak naprawdę jestem głownie basistą gram na Yamahowskiej kopi Fendera, a moja inspiracją zawsze byli tacy basiści jak Wojtek Pilichowski czy Krzysztof Ścierański oraz Marcus King i Flea z RHCP córa ma Ibaneza Mikro i kontroler Midi, jak śpi to pożyczam i sobie czasami pogram
dopiero zaczyna się tym bawić, jak dobrze pójdzie to w weekend wystawię coś "filmowego"
Miło że się podoba
specjalnie dla Ciebie i Malina dwa świeże kawałki (pod przyszłe tutoriale)
zainspirowane moim ostatnim wypadem w góry:
M0unta1n
H1gh
Opina mile widziana
Pozdrawiam
Bardzo przyjemnena riposte dam ci to co z kumplem nagraliśmy jakiś czas temu: http://www.myspace.com/ernieguitarist
Regulamin pkt 8
Lubie klimaty gitarowe. Mogą fajnie pasować jako tło różnych prezentacji lub filmów.
Co do tutoriala - fajnie zrobione, a jak się dowiedziałem, że w 100% własne wykonanie (muzyka) to chylę czoła. Słabo znam angielski, ale cały tekst zrozumiałem od razu. Nie widzę więc powodów do krytyki szybkości i przenikania tekstu. Prezentacja jest po prostu dynamiczna i konkretna, zawsze można zrobić pauzę jeśli jest coś niejasnego.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Mi się "sweet" kojarzy z Głupim i Głupszym (-Sweet! -Dude! -Sweet! -Dude!...) i z Icytower (przy combo >5 i <15 chyba)
Czekamy na kolejne tutki :P