...tym bardziej, że jak sam piszesz, chodzi o "znikomą" kwotę - więc możesz podejśc do tego na spokojnie, głównie w celu popsucia humoru/statystyk złodziejom - a nie koniecznie zamartwiając się odzyskaniem gotówki.Zamieszczone przez p13ka
...tym bardziej, że jak sam piszesz, chodzi o "znikomą" kwotę - więc możesz podejśc do tego na spokojnie, głównie w celu popsucia humoru/statystyk złodziejom - a nie koniecznie zamartwiając się odzyskaniem gotówki.Zamieszczone przez p13ka
Tylko nie przepusc draniowi bo najwiecej kasy wyciagaja wlasnie tacy drobni naciagacze. Ludzie daja sobie spokoj a taki palant dziala dalej uzywajac bez problemu tego samego konta.
Jurek. Kto Cię naciągnął? Na Allegro? Podaj nicka, lub dane na priva, to ktoś z nas się nie da nabić w butelkę! Powodzenia u niebieskich !Zamieszczone przez Jurek Plieth
A może ktoś z nas zna palanta.
Nie, to nie jest gość z Allegro. Zadałem pytanie na grupie newsowej, odpowiedział mi, przelałem mu drobne pieniążki na konto i na tym sprawa się skończyła.Zamieszczone przez kocis
Jak masz jakas poczte od niego to mozesz zrobic trace IP i moze wyjdzie skad gosciu poslal Ci mejla ale gwarancji nie ma.Zamieszczone przez Jurek Plieth
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
gorzej jesli uzywal interfejsu www do pocztyZamieszczone przez Tomasz Golinski
...chyba, że mu się wyłączy :-|Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Kupa złomu i Lightroom