Cytat Zamieszczone przez checiu Zobacz posta
jakże bardzo cenna uwaga.. po prostu brak słów. Lepiej byś coś poradził a nie tylko krytykował - właśnie może koleżanka ma odwagę by coś w swoim życiu zmienić i zacząć robić to co chce robić - jeszcze dostając za to pieniądze - dlaczego uważasz, że jest to niemożliwe?

Jak to bez światłomierza? Akurat kolego wierz mi że to się przydaje, żeby lepiej zmierzyć padające światło od lamp - ułatwia pracę - o ile chcesz już to zrobić z prawdziwego zdarzenia.
Oczywiście może to robić, nawet szczerze jej życzę żeby się udało, ale zarabianie to inna sprawa, dla mnie jeżeli miałbym tak z miejsca zacząć zarabiać na zdjęciach - nie pakowałbym się w to po prostu. Fakt że żeby wyjść na zero z dofinansowaniem nie jest trudno, ale ryzyka też są.

Sam powoli myślę o budowie studia, ale o życiu z tego nawet nie marzę bo wiem że nie jest łatwo.

Jasne światłomierz super sprawa, ale mówimy o początkach - o wiele lepiej wydać te pieniądze na dodatkową lampę, pocket wizard czy cokolwiek innego, no chyba że nie ma na co wydać pieniędzy z dofinansowania