zdjęcia studyjne to mój pierwszy kontakt ze studiem, więc nawet zadowolony jestem, ale wiadomo nie jest to mistrzostwoale dzięki za rady
![]()
zdjęcia studyjne to mój pierwszy kontakt ze studiem, więc nawet zadowolony jestem, ale wiadomo nie jest to mistrzostwoale dzięki za rady
![]()
Dosyć ładne zdjęcia, studio tez ok tylko obróbki zabrakło
Zdjecie z gazetą robotniczą o ile dobrze pamietam to moj faworycik posrod twoich klapniećpopraw to sobie zdjatko kieydś charakteryzując modelkę troche pod kątem tamytych lat. Chetnie zobaczę efekty.
Mozesz zobaczyc jak malowala się Twoja mama w latach mlodosci i poproś zeby mdelka zrobiła podobnie ; )
powodzenia.
50D + grip + 17-40 L + speed light 580II ex ....
ps. wsumie to sprzęt skradziony ;( zbieram od nowa !
Ostatnio edytowane przez dus.jakub ; 17-04-2010 o 19:42 Powód: Automerged Doublepost
Z tą przekrzywiona głową jestem na NIE
25 najładniejsze z całego setu
w ostatnim secie mam wrażenie że wszystkie foty są takie same (pomijam fakt dubla). Bardzo subiektywnie odczuwam że chciałeś niby coś pokazać ale wstawiłeś tylko demo z sesji.
Canon EOS 5D + Canon 28-300/1:3,5-5,6 L IS USM, Canon 50/1:1,4 USM
25 ok choć skóra w niektórych miejscach się pali
26 włosy w oku
27 nie podobają mi się oczy jako czarne szparki i cienie na twarzy
28 kompozycyjnie słabo, z tym krzywieniem- według mnie nie trafione
29 to tylko lewe, przeszkadza zasłonięte oko
ogólnie dobre kolorki, głębia ostrości (tylko 26 coś nietrafione, nieostre) przyjemny bokeh
fajnie ubrana (jakoś to do niej świetnie pasuje), sympatyczna modelka, genialne dla mnie miejsce
30.
Odświeżona wersja.
Podoba mi się fajne kolory w odświeżonej wersji. Drażni trochę cień na twarzy modelki,tylko na tym zdjęciu z tej serii, słońce pewnie wyszło zza chmury i skończył się wielki dyfuzor...
Szkoda ze nie miales blendy. Ogolnie dobrze ze poprawiles kontast ale i tak gdzieniegdzie jest go za malo a przedewszystkim za szaro.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK