Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: A60 + dodatki

Mieszany widok

marcin00ek
    Guest

Domyślnie A60 + dodatki

Witam wszystkich forumowców!

Od kilku dni na poważnie noszę się z zamiarem kupna aparatu cyfrowego. Na jednej ze stron www sklepu internetowego moją uwagę przykuł aparat Canon Power Shot A60 w zestawie z futerałem, kartą pamięci Kingston Compact Flash 128MB, 4 akumulatorami AA o pojemności 1600 mAh i ładowarką GP Power Bank I. Wszystko to za ok tysiączek zł. Co do zakupu tego aparatu jestem już chyba przekonany w 100%. Z tego co się zorientowałem aparat ten cieszy się sporym uznaniem. Moje pytanie dotyczy karty pamięci, akumulatorków no i ładowarki. Czy parametry tych "dodatków" są wystarczające dla zwykłego użytkownika, który będzie wykorzystywał ten sprzęcik na wyjazdach oraz na imprezach u cioci? :-) Czy może zaopatrzyć się w lepsze, wydajniejsze dodatki? Jeśli tak to w jakie? Czekam na porady. Z góry thx.

Jeśli ten temat się pojawił już na forum, to sorki.
    ...pozdrawiam...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Re: A60 + dodatki

Cytat Zamieszczone przez marcin00ek
    Na jednej ze stron www sklepu internetowego moją uwagę przykuł aparat Canon Power Shot A60 w zestawie z futerałem, kartą pamięci Kingston Compact Flash 128MB, 4 akumulatorami AA o pojemności 1600 mAh i ładowarką GP Power Bank I.
    (...)
    Czy parametry tych "dodatków" są wystarczające dla zwykłego użytkownika, który będzie wykorzystywał ten sprzęcik na wyjazdach oraz na imprezach u cioci? :-)
    Jest to zupelnie wystarczajacy zestaw z ktorego bedziesz bardzo zadowolony.

Początki nałogu Awatar santiblue
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja bym tylko dokupil dodatkowe 4 akumulatorki co by na wymiane bylo jak sie rozladuja poprzednie a nie bylo gdzie naladowac.
    dSLR + coś tam...

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

sluszna racja - niewiadowo kiedy to moze sie przytrafic!, a mozna przez to stracic wiele;
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja zawsze mialem przy sobie 3 komplety naladowanych A teraz mam trzy akku zawsze
    dSLR + coś tam...

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez santiblue
    Ja zawsze mialem przy sobie 3 komplety naladowanych A teraz mam trzy akku zawsze
    trzy komplety aku IMO to moga sie przydac podczas focenia na pustyni :wink: ale w zasiegu cywilizacji 2 spokojnie wystarcza. w koncu ilez mozna robic tych fotek - moze lepiej isc na jakosc a nie na ilosc 8)

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Czesto wyjezdzam i wtedy sie przydaja. Nie powiedzialem przeciez ze na wypad na miasto biore trzy akku plus wszystkie akcesoria ktore posiadam
    dSLR + coś tam...

marcin00ek
    Guest

Domyślnie

Dzięki chłopaki. W drodze do domu wstępuję do banku, a zaraz po wejsciu do domu składam zamówienie :-)

Spoko forum, trzymać tak dalej.
    ...Pozdrawiam...

walgula
    Guest

Domyślnie

W sklepach Vobisu mozna kupic aku 2300 GP po 12,50 za sztuke.

Dopiero zaczyna Awatar egzor
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Czy orientujecie się czy Canon zaprzestał produkcji Power Shot A60 ? Na ich stronie nie widziałem już odnośników dotyczących tego modelu. Jest za to Power Shot S60 (5 Mpix). Zauważyłem też że w internecie ciężko o ten model.
    Pozdrawiam
    Egzor
    -----------
    Ja mam: Canon A60; CF 16+64+256 MB; dobre chęci

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów