Powiem wam jak go odbiorę od Wieśka - w razie co jest polska gwarancja, a 1ds nie ma FF/BF, więc jedyne co może mnie spotkać to "bad copy".Zamieszczone przez bebop
Powiem wam jak go odbiorę od Wieśka - w razie co jest polska gwarancja, a 1ds nie ma FF/BF, więc jedyne co może mnie spotkać to "bad copy".Zamieszczone przez bebop
Pentax K-5 II, Leica M9
no patrz jaki szybki chłopak, już się zaopiekował :-)Zamieszczone przez Arkan
gra i buczy bebop
Nie ma sprawy - zrobimy na ta okoliczność impre, ochrzcimy go rozbijajac na nim butelke radzieckiego szampana, to się przy okazji przekonamy jak to jest z tą szczelnością i jakościa wykonaniaZamieszczone przez mmsza
![]()
![]()
Pentax K-5 II, Leica M9
Arkan, TY kupujesz zooma :rolleyes: Zdrada !![]()
Niestety, duża matryca=dużo syfu, więc czas się przeprosic z zoomami :-( Ale stałki zostają - nie ma takiego zooma, który może sie równać z 35L i 135L :-)Zamieszczone przez Kubaman
Pentax K-5 II, Leica M9
No dobra Arkan, skoro w temacie stałek jesteś najbardziej z nasz wszystkich obcykany, to doradź mi jaki obiektyw poniżej 20 mm?Zamieszczone przez Arkan
jakaś tajemnica? Canon 14/2.8 L :-)Zamieszczone przez Jurek Plieth
gra i buczy bebop
Tokina 17/3.5 ATX Pro (własnie na nią czekam), lub zmaina systemu na Nikon.Zamieszczone przez Jurek Plieth
Pentax K-5 II, Leica M9
To drugie odpada, poszukam sobie więc opinii na temat tej Tokiny. Chyba, że zaoszczędzisz mi czas i sam zapodasz jakieś linki :wink:Zamieszczone przez Arkan
Tak, czy inaczej, dzięki za podpowiedź!
Przygotuj sie, ze jest troche CA z tym szklem. Usuwasz to latwo w PS.Zamieszczone przez Arkan
A poza tym to moje ulubione szerokie szklo (mam jedno :-))