Pokaż wyniki od 1 do 10 z 66

Wątek: 24-105/4.0 IS L - ktos potrzebuje

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

ciekawe co ostatnie 'n' postów ma do wątku pt. 24-105/4.0 IS L - ktoś potrzebuje...
    gra i buczy bebop

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebop
    ciekawe co ostatnie 'n' postów ma do wątku pt. 24-105/4.0 IS L - ktoś potrzebuje...
    Prawie nic, ale OT sie rozwinal w pozytywnym kierunku przynoszac kilka merytorycznych uwag, odrobine wiedzy i doswiadczen na temat FF i eLek wiec co sie czepiasz?

Niemile widziane sa OT z wycieczkami osobistymi i zupelnie nie zwiazanymi z tematem/fotografia ogolnie a nie OT takie jak ten - przynoszace jakis pozytek - rozwiniete w sposob naturalny.

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Prawie nic, ale OT sie rozwinal w pozytywnym kierunku przynoszac kilka merytorycznych uwag, odrobine wiedzy i doswiadczen na temat FF i eLek wiec co sie czepiasz?
    zdumiewasz mnie niezmiennie jako moderator. może warto część tych wywodów nt. puszki 5D przenieść do wątku o 5D? tylko którego? to jest wątek o szkle 24-105, coś o nim tutaj pisałeś?
    gra i buczy bebop

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebop
    zdumiewasz mnie niezmiennie jako moderator. może warto część tych wywodów nt. puszki 5D przenieść do wątku o 5D? tylko którego? to jest wątek o szkle 24-105, coś o nim tutaj pisałeś?
    Uwagi odnosnie moderatorow przyjmuje hazan na PW.
    Ale mozesz mi uwierzyc na slowo ze doglebnie przedyskutowalismy w gronie moderatorskim jakie OT lubimy a jakich nie i wnioski z tej dyskusji przedstawilem ci pokrotce powyzej.
    Jesli sie z nimi nie zgadzasz - smialo pisz do hazana zazalenie, ze moderatorzy nie wywiazuja sie ze swoich obowiazkow.
    Powodzenia 8) i EOT.

Uprawnienia umieszczania postów