2 bardzo klimatyczne, iście scena z filmu. ciekawe jak by wyszło, gdyby latarnie były zapalone..
2 bardzo klimatyczne, iście scena z filmu. ciekawe jak by wyszło, gdyby latarnie były zapalone..
Canon 40D | Canon 24-85 + szkła m42 | powoli zbieram zabawki...
2. Tak jak kolega jestem ciekaw zapalonych świateł z tym że na upartego to ja bym tam jeszcze jakiejś mgły wsadził troche ale po co ?! ,)
7. Żeby to chociaż ursus był
A te śnieżne kuszą tylko zeby zapytać " Gdzie tak wysoko żółty śnieg znalazłeś ? " ,)
...Ja tu tylko sprzątamC 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV
9-11 byłyby o wiele lepsze gdyby nie ta sztuczna winieta
14 i 15 jest fajne![]()
Canon 20D; Kit; C50 f/1.8; C 100 f/2.0; C 70-200 f/4L
Czy ja muszę przeglądać wszystkie wątki, żeby dowiedzieć się, że jestem w nich pożądany? Napisałbyś chociaż PW
12. Fajnie wypatrzone. Leci na prawo. Kombinowałbym z podejściem bliżej ławeczki i skomponowaniem tak, by noga była bliżej lewej krawędzi kadru, a naklejka w lewym dolnym mocnym punkcie.
13. Technicznie ok, ale interesujące : średnio+
14. Ok, no bo co tu napisać
15. Też spoko. Teraz idź do PSa, obróć fotę 90 stopni (albo nawet i trochę więcej) zgodnie ze wskazówkami zegara i wykadruj mniej więcej górną połowę.
16.
Burzowo ostatnio u mnie... Brakuje czegoś szerszego, aż się prosi o UWA.
17.
Zdjęcie jak dla mnie mimo wszystko straciło na pewnej głębi i ciekawości, jeżeli takowa w ogóle istnieje. Fotografia była kadrowana na poziomo i ciężko aby crop odwrotny był lepszy. O stracie na jakości nie wspominam bo to raczej nie podlega dyskusji...