Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Szybka rada odnośnie portretu.

Zablokowany

Domyślnie

ciesz się że nie będziesz robił zdjęć Ericowi Hartmanowi
    http://www.youtube.com/watch?v=jT7NQk5N0qY

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mieszko_1vp Zobacz posta
    ciesz się że nie będziesz robił zdjęć Ericowi Hartmanowi
    http://www.youtube.com/watch?v=jT7NQk5N0qY
    Ani Tomovi Van Dyck - http://en.wikipedia.org/wiki/In_De_Gloria
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcin1191 Zobacz posta
    A jaką minę wyobrażasz sobie do dość poważnych artykułów?

Osoba w pełni normalna wiedząc że zdjęcie ukaże się przy poważnym/smutnym tekście, oraz po Twojej sugestii, że ze względu na tematykę wolałbyś stonowaną i raczej poważną mimikę nie będzie się głupkowato/szaleńczo uśmiechała. Wydaje mi się że nie powinieneś się więc zbytnio tym przejmować... pamiętaj żeby nie przesadzić w drugą stronę...

Kolejna kwestia - popiersie specjalisty wypowiadającego się w jakimś artykule przy nim zamieszczone nie koniecznie musi być dokładnie w takim samym tonie jak sam artykuł... redakcja może chcieć wykorzystać Twoją pracę także do innych publikacji. Wiem że zdrowy rozsądek nakazuje poważną minę/pozę do poważnego artykułu - jeśli sama portretowana osoba będzie chciała przy danym artykule mieć uśmiech od ucha do ucha (i redakcja nie będzie zgłaszać uwag)...

Pozdr.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Początki nałogu

Domyślnie

Mozesz ustawic ja na zasadzie "zdjecie prawnika" - czyli podparcie podbrodka dlonia wewnetrzna strona skierowana do szyi, palce zlozone, za wyjatkiem wskazujacego, ktory opiera sie o policzek. Tyle ze moze wyjsc pretensjonalnie.

Mozesz tez walnac seria w ktoryms momencie - ale dobrze to wyczuc, zeby zaskoczyc lekko.

Coś już napisał Awatar marcin1191
    Miasto
    Iława/Sopot

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matt_K-K Zobacz posta
    Mozesz ustawic ja na zasadzie "zdjecie prawnika" - czyli podparcie podbrodka dlonia wewnetrzna strona skierowana do szyi, palce zlozone, za wyjatkiem wskazujacego, ktory opiera sie o policzek. Tyle ze moze wyjsc pretensjonalnie.

Mozesz tez walnac seria w ktoryms momencie - ale dobrze to wyczuc, zeby zaskoczyc lekko.
    Udało się zrobić (w moim odczuciu) dobre zdjęcie. Twarz jest podparta ale palcami dłoni. Dłoń zgięta w nadgarstku. Bardzo delikatny uśmiech. Myślę, że jest ok. Taki efekt chciałem uzyskać.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów