kochany, zrob zdjecie jednym i drugim a zobaczysz ktory z nich jest lepszy. przejdz moze na zolte forum, tam koledzy cie zrozumieja, bo wszyscy onanizuja sie d70Zamieszczone przez pn_
kochany, zrob zdjecie jednym i drugim a zobaczysz ktory z nich jest lepszy. przejdz moze na zolte forum, tam koledzy cie zrozumieja, bo wszyscy onanizuja sie d70Zamieszczone przez pn_
Nie tylko wyglada jak Mercedes ale jedzie jak Mercedes przy Trabancie ( w wersji kombi tym razem i z silnikiem 1.1 od VW).
Cześć.Ch.
Kochany, ale przeciez teraz piszemy o budowie, nie o fotkach, czytac skarbie nie umiesz?Zamieszczone przez sven
zaczelo robic sie "czule" w dziwnym tego slowa zanczeniu, jak juz faceci mowia do siebie skarbie... ;-)
[OKO] - [20D | C18-55IS | C50 | S70-300APO | S600R | TAMRAC ]
Właśnie przeglądam sobie foto 9/2005. I są tam testy TIPA porównujące 350D z kitem do D70s z kitem, tylko tym bardzo "wypasionym" AF-S DX 17-55 f2.8 G IF-ED (geze, nazwa dłuższa niż w Sigmach. I wiecie co? "Trabant" dostaje 25,5 na 30 pkt za ogólną ergonomię, a D70s - 22,5.
Dla wyjaśnienia: To tak żeby podrażnić naszego ulubionego kolegę forumowicza miłośnika pewnego Bardzo Ergonomicznego Aparatu pewnej Bardzo Znanej Firmy, który wykazuje wyższość rozwiązań tejże Bardzo Znanej Firmy nad rozwiązaniami innej Bardzo Znanej Firmy, powołując się na Bardzo Poważne Testy w przeprowadzane przez Bardzo Poważnych Ludzi.
![]()
![]()
MSPANC
Ja jestem w ogole niedrazliwy.Zamieszczone przez ukasz
Bardzo mnie cieszy, ze 350D jest taki ogolnie ergonomiczny.A jak tam w szczegolach? Nie napisali? :-P
_pn, ale ja wcale nie piłem do Ciebie. Powtarzam, wcale nie piłem do Ciebie....
Uderz w stół, a nożyce się odezwą....
Edit:
Nie mogę napisać nic o szczegółach, bo nie ma nic w Źródle, a moja, nieprofesjonalna opinia przecież nie jest godna publikacji
Ostatnio edytowane przez ukasz ; 05-10-2005 o 00:21
tak mi sie wydaje ze najlepsza ergonomie ma wiertarka BOSH , PN wez to do serca ze blizej 70ce do BOSHA bo dobrze lezy w reku![]()
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII